Libnet.ro
UNICEF

08:46

Profetia lui George Soros despre Brexit care a speriat lumea

Antena3 Antena3,
Profetia lui George Soros despre Brexit care a speriat lumea

George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a devenit de-a lungul timpului un foarte respectat guru al investitiilor, informeaza Mediafax. Soros. continuă pe Antena3

George Soros: BREXIT inseamna dezintegrarea UE

Investitorul miliardar George Soros a declarat sambata ca votul Marii Britanii pentru a parasi Uniunea Europeana face dezintegrarea UE practic ireversibila si efectele referendumului de joi vor.

BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

Miliardarul George Soros,unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a spus ca lira ar putea scadea cu 20% fata de dolar daca Marea Britanie voteza sa iasa din Uniunea Europeana, o devalorificare mult mai mare si toxica decat pariul lui din 1992.

Miliardarul George Soros spune ca Brexitul inseamna dezintegrarea UE

Investitorul miliardar George Soros a declarat sambata ca votul Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana face dezintegrarea UE practic ireversibila si ca efectele referendumului de joi vor dauna cel mai probabil Regatului Unit, transmite Reuters.

Putem depasi problemele Europei doar daca ramanem uniti. Europarlamentarul Cristian Busoi, despre Brexit: Daca cineva trebuie sa paraseasca UE, aceia sunt politicienii care aprind crize ce distrug increderea in Uniune

Europarlamentarul Cristian Busoi este de parere ca iesirea Marii Britanii din UE ar fi o grseala ireversibila. Oficialul roman militeaza pentru Uniune, afirmand totodata ca cei care trebuie sa.

Radu Banciu, despre Brexit: Niciodata nu am fost mai aproape de o despartire a Angliei de Scotia decat acum (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia istorica a britanicilor luata prin referendumul de joi, anume iesirea Marii Britanii din Uniunea.

CTP, despre Brexit: Este un pas agresiv spre Europa al imperialismului rusesc dupa 26 de ani

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre decizia luata de britanici prin referendumul de joi de a iesi din Uniunea Europeana, calificand Brexitul drept un pas agresiv spre Europa al imperialismului.

Analist economic cu afinitati culturale fata de Rusia, despre Brexit: Relatia unilaterala a Romaniei cu America devine periculoasa

Profesorul Nicolae Taran, un cunoscut analist economic din Timisoara a comentat pentru Adevarul rezultatul referendumului din Marea Britanie. Cu cateva articole ale sale preluate si de Vocea Rusiei, Taran sustine ca nu are decat afinitati culturale fata de Rusia. Analistul considera, insa, ca Brexistul va duce la o lume multipolara in care hegemonia americana se va sfarsi .

Procurorul general Augustin Lazar, despre Brexit: Vom face o evaluare a impactului asupra cooperarii judiciare

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la Alba Iulia ca, deocamdata nu se poate preciza cu exactitate care va fi impactul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra cooperarii judiciare internationale.

Discutii intre presedintele Iohannis si ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Klaus Iohannis a discutat joi cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene, la un dejun de lucru gazduit de Ambasada Olandei, despre referendumul din Marea Britanie si summit-ul NATO de la Varsovia.

Klaus Iohannis, discutie cu ambasadorii statelor membre UE despre Brexit si summit-ul NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a avut o intalnire cu ambasadorii statelor membre UE la Bucuresti, discutie in care s-au atins atat subiectul Brexitului, cat si cel al.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )