Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Soros: BREXIT inseamna dezintegrarea UE

Antena3 Antena3,
George Soros: BREXIT inseamna dezintegrarea UE

Investitorul miliardar George Soros a declarat sambata ca votul Marii Britanii pentru a parasi Uniunea Europeana face dezintegrarea UE practic ireversibila si efectele referendumului de joi vor. continuă pe Antena3

Miliardarul George Soros spune ca Brexitul inseamna dezintegrarea UE

Investitorul miliardar George Soros a declarat sambata ca votul Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana face dezintegrarea UE practic ireversibila si ca efectele referendumului de joi vor dauna cel mai probabil Regatului Unit, transmite Reuters.

Profetia lui George Soros despre Brexit care a speriat lumea

George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a devenit de-a lungul timpului un foarte respectat guru al investitiilor, informeaza Mediafax. Soros.

BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

Miliardarul George Soros,unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a spus ca lira ar putea scadea cu 20% fata de dolar daca Marea Britanie voteza sa iasa din Uniunea Europeana, o devalorificare mult mai mare si toxica decat pariul lui din 1992.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )