Libnet.ro
UNICEF

06:45

Profitul CFR Marfa din acest an, mai mic cu aproape 60 mil. lei dupa amanarea concedierilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitul CFR Marfa din acest an, mai mic cu aproape 60 mil. lei dupa amanarea concedierilor

Ministerul Transporturilor solicita rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli CFR Marfa din acest an, in varianta revizuita veniturile fiind aceleasi, respectiv 1,117 miliarde lei. continuă pe Wall-Street Ro

Google, profit cu 5,3% mai mic: cum arata bilantul gigantului online

Google a inregistrat un profit cu 5,3% mai mic in trimestrul al treilea al anului, la 2,81 miliarde de dolari, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Veniturile au avut insa un avans puternic, pe fondul incasarilor mai mici generate de.

Mark Marquez, la al XII-lea pole position din acest sezon

Mark Marquez de la Honda si-a asigurat al XII-lea pole position din acest sezon dupa calificarile la Marele Premiul al Australiei, desfasurate azi pe circuitul de la Phillip Island.

Statele Unite au cel mai mic deficit bugetar din 2007

Guvernul federal al Statelor Unite a inregistrat, in anul fiscal 2014, incheiat la sfarsitul lunii septembrie, cel mai redus deficit bugetar incepand din 2007, dinainte de intrarea in recesiune, respectiv 483 de miliarde de dolari, potrivit datelor Trezoreriei americane, citate de The Wall Street Journal, anunta Mediafax.

Veste grea pentru unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Fiul sau se drogheaza

Unul dintre fiii vicepresedintelui american Joe Biden a fost exclus in acest an din corpul de rezerva al marinei, dupa ce a fost testat pozitiv pentru consum de droguri, a anuntat joi Wall Street Journal, citat de.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )