Libnet.ro
UNICEF

05:15

Profitul net al Intesa Sanpaolo in Romania a crescut de trei ori in primul trimestru, la 3 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitul net al Intesa Sanpaolo in Romania a crescut de trei ori in primul trimestru, la 3 milioane euro

Profitul net al grupului italian Intesa Sanpaolo in Romania a crescut de trei ori in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 3 milioane de euro, in conditiile in care portofoliul creditelor neperformante s-a redus la jumatate, la. continuă pe Wall-Street Ro

SUA: Doi parinti, nevoiti sa-i rupa piciorul fetitei de trei ori pe zi timp de patru luni, ca aceasta sa aiba parte de o viata normala (FOTO)

Clipe de groaza pentru doi parinti din SUA! Jackie Moravek si Matt Moravek au fost nevoiti sa-i rupa piciorul fetitei lor de trei ori pe zi timp de patru luni ca sa evite ca acesta sa fie amputat din cauza.

Profitul net al BCR a scazut cu 8% in primul trimestru, la 315,1 milioane de lei

BCR, cea mai mare banca din Romania dupa valoarea activelor, a obtinut in primul trimestru al acestui an un profit net de 315,1 milioane de lei, in scadere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada din 2015, in conditiile in care rata creditelor neperformante s-a redus la 19,5%, nivel care ramane semnificativ peste media sistemului bancar, potrivit datelor anuntate de banca.

Profitul net al BRD din primul trimestru al anului a fost de 73 de milioane de lei, mai mic cu 14% fata de primul trimestru din 2015

BRD a raportat un profit net de 73 de milioane de lei in primul trimestru din 2016, mai mic fata de cel din acelasi trimestru al anului trecut, cand a inregistrat 85 de milioane de lei, anunta institutia bancara intr-un comunicat.

Ziua de gratie continua: Sorana Carstea, in sferturi la Madrid - Romania are trei reprezentate in competitie

Sorana Carstea locul 127 WTA, beneficiara a unui wild-card) a reusit sa se califice in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut, scor 6-4, 7-69), de Laura Siegemund 44 WTA). Pentru un loc in semifinale, Sorana va lupta cu Dominika Cibulkova, din Slovacia, locul 38 WTA. Cele doua s-au intalnit de patru ori pana acum, scorul fiind 3-1 pentru Dominika.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )