Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in weekend-ul 20-22 aprilie. Prognoza meteo. Vineri vremea va fi normala termic in centrul si estul teritoriului si ceva mai calda in restul. continuă pe Antena3

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine calda in urmatoarea perioada, arata prognoza meteo valabila in perioada 17 - 29 aprilie 2018. O scadere a temperaturilor se va remarca in a doua saptamana de prognoza, cand regimul termic diurn va avea usoare variatii.

Prognoza meteo: cum va fi vremea in minivacanta de 1 Mai. Unde va ploua in fiecare zi si cand se anunta zero grade

Temperaturi oscilante si ploi in urmatoarele doua saptamani. Aceasta este prognoza specialistilor Administratiei Nationale de MeteorologieANM) pana pe 29 aprilie. in prima parte a intervalului, vremea se va mentine calda, dupa care temperaturile vor fi in scadere treptata.

Vreme calda, dar tot mai instabila. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea va fi calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 27 de grade, mai coborate in zona litoralului, unde s.

Prognoza METEO pentru urmatoarele trei zile, in Bucuresti

Se schimba vremea. Meteorologii anunta temperaturi mai scazute in Capitala fata de saptamana trecuta pentru zilele urmatoare Vremea pe 17 aprilie Cerul va fi noros si sunt conditii de ploaie.

Prognoza meteo: vreme de cosmar in Romania. in ce zone lovesc furtuni violente si cat de frig se anunta, ce ne asteapta la vara

Vremea de schimba radical dupa valul de caldura. Meteorologii anunta fenomene periculoase care vor lovi toate regiunile: furtuni violente, ploi cu tunete si fulgere, insotite de grindina. Temepraturile scad de la mijlocul saptamanii si cu 10 grade, iar la munte se vor semnala precipitatii mixte. Cu toate acestea, vara se anunta extrem de secetoasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )