Libnet.ro
UNICEF

18:15

Prognoza meteo: Gerul Bobotezei se lasa asteptat. Ce se anunta in urmatoarele zile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Gerul Bobotezei se lasa asteptat. Ce se anunta in urmatoarele zile

Gerul Bobotezei se lasa asteptat in acest an, iar temperaturile anuntate de catre meteorologi in aceasta saptamana aduc aer de primavara in toiul iernii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani: Vremea se va raci treptat.in ce zone sunt anuntate ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a anuntat, luni, 4 ianuarie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, potrivit meteorologilor, regimul termic va caracteriza o vreme deosebit de calda pentru aceasta data la inceputul intervalului de prognoza, apoi, vremea va intra intr-un proces de racire treptata. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata in majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo. Luna ianuarie va fi calda, insa la munte va ninge

Prognoza meteo pentru ianuarie 2021 arata ca vremea va fi neobisnuit de calda pentru o luna de iarna.

Prognoza meteo pentru ianuarie 2021. Cum va fi vremea in prima luna a anului si cand vin ninsorile (VIDEO)

Noul an a venit cu vreme mai degraba de primavara. Temperaturile se vor mentine in general peste mediile normale ale perioadei in urmatoarele patru saptamani. Totusi, meteorologii anunta ca perioadele cu.

Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani. Temperaturi anormale pentru aceasta perioada

Meteorologii au emis in urma cu scurt timp o estimare meteorologica pentru urmatoarele 2 saptamani.

Prognoza meteo: Ianuarie cald, cu multe ploi

Temperaturile se vor mentine in general peste mediile normale ale perioadei in urmatoarele patru saptamani. Totodata, regimul pluviometric va fi excedentar in toata tara, conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie, citate de Agerpres.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea buna. Unde se anunta ninsori si ploi

Vremea se mentine frumoasa in prime zile ale anului 2021, cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei. in zonele joase se anunta ceata, iar la munte, la altitudini inalte vor predomina ninsorile, vantul va viscoli zapada. De luni, ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo, azi, 4 ianuarie 2021. Vreme inchisa in cea mai mare parte a teritoriului. Temeperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada

Meteorologii anunta vreme inchisa in prima zi a saptamanii. Chiar daca cerul va fi innorat, maximele din termometre vor ramane in continuare ridicate, fiind mult mai mari fata de normalul perioadei de.

Prognoza meteo pentru luna ianuarie. Unde va fi deosebit de cald pentru aceasta perioada si unde va ploua

Meteorologii anunta pentru luna ianuarie temperaturi peste cele normale in aceasta perioada si precipitatii excedentare in anumite zone.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )