Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prognoza meteo pentru duminica, 2 februarie. Ce anunta meteorologii ANM

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru duminica, 2 februarie. Ce anunta meteorologii ANM

Ultima luna de iarna si-a facut deja debutul, cu temperaturi mai ridicate comparativ cu normalul acestei perioade. Ce se intampla cu vremea in in Capitala si in marile regiuni din tara? Cum va fi vremea in marile regiuni din Romania. Ce spun meteorologii Daca deja in luna ianuarie s-au inregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie: vreme anormal de calda

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 1 februarie 2020. Vremea este anormal de calda pentru aceasta perioada a anului in mare parte din tara, cu unele exceptii. Gradele din termometre sunt peste normalul perioadei. Prognoza meteo pentru sambata, 1 februarie 2020 Anul precedent, Romania era cuprinsa, la aceasta data, .

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie: cer noros si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 30 ianuarie. Meteorologii anunta temperaturi peste media acestei perioade, cer noros, ninsori pe arii restranse la munte, si izolat conditii pentru precipitatii mixte. Ultimele informatii de la ANM. Prognoza meteo pentru joi, 30 ianuarie Joi, 30 ianuarie 2020, vremea se va ameliora ca aspect .

Prognoza meteo pentru februarie 2020. Ce se intampla cu vremea in ultima luna din iarna

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognostice, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie.

Anuntul ANM pentru luna februarie. Temperaturi record in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna care vine, februarie. Se anunta o incalzire usoara a vremii in cea mai mare parte a tarii si valori termice mai mari comparativ cu normalul acestei perioade. Anuntul ANM pentru luna februarie Daca deja in luna ianuarie s-au inregistrat abateri pozitive de temperaturi, luna .

Horoscopul runelor pentru luna februarie! Aceste zodii vor castiga multi bani, iar norocul in dragoste le sta aproape

Iata horoscopul runelor pentru luna februarie. SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI GALERIE FOTO) Berbec Cea de-a doua.

Curtea Constitutionala a amanat pentru 12 februarie contestatia facuta de PSD la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea OUG 114

CCR a amanat pentru 12 februarie dezbaterile pe sesizarea de neconstitutionalitate formulata de PSD privind angajarea raspunderii de catre Guvern pe proiectul de modificare a OUG 114, transmite Mediafax.

Curtea Constitutionala a amanat pentru 12 februarie contestatia facuta de PSD la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea OUG 114

CCR a amanat pentru 12 februarie dezbaterile pe sesizarea de neconstitutionalitate formulata de PSD privind angajarea raspunderii de catre Guvern pe proiectul de modificare a OUG 114, transmite Mediafax.

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cum va fi in weekend, unde mai cad ninsori si ce ne asteapta in februarie

Vremea se mentine inchisa si vineri, 31 ianuarie, insa de sambata , 1 februarie, vine primavara in mai multe zone. Meteorologii anunta temperaturi in crestere, astfel incat vremea va deveni deosebit de calda in majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo: Ce vreme aduce ultima luna de iarna. Recorduri de ger si caderi masive de zapada in februarie

Luna februarie pastreaza, de regula, multe dintre caracteristicile consemnate in luna ianuarie, iar temperaturile pot avea aceleasi valori, reiese din caracteristicile prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveste Romania. Cand se schimba vremea, unde se anunta fenomene extreme

Un ciclon mediteranean aduce iarna in Romania. Nu in toate regiunile se vor semnala ninsori si viscol. Meteorologii anunta temperaturi anormal de ridicate in sudul tarii pentru sfarsitul lunii ianuarie. Vremea rea nu tine prea mult. in weekend vine primavara, sunt asteptate maxime de 12-13 grade.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2953 seconds )