Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat normalul perioadei si precipitatii

Hotnews Hotnews,
 Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat normalul perioadei si precipitatii

Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor depasi 8 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 9 - 22 februarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Hotnews

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vreme ramane geroasa in aproape toata tara in aceasta saptamana, astfel ca temperaturile minime vor cobori pana la minus 15 grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru luni si marti: Cum va fi vremea la inceputul saptamanii in tara si in Capitala

Luni, vremea va fi rece, local geroasa, noaptea, indeosebi in centrul si sudul tarii, informeaza Mediafax. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge in zona montana. Ninsori in general slabe vor mai fi, in cursul zilei, pe arii restranse in sud-vestul si nord-estul teritoriului si izolat in rest, iar in a doua parte a intervalului, pe arii restranse in regiunile vestice si nordice.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi rece, cu vant puternic si ninsori

Vremea va continua sa se raceasca, sambata, si va deveni usor mai rece decat ar fi normal pentru aceasta data in regiunile extracarpatice. In cursul zilei innorarile vor persista in jumatatea sudica a tarii, unde, mai ales pana in orele dupa-amiezii, va continua sa ninga, iar pe arii restranse in Dobrogea, estul Munteniei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, ninsorile vor fi mai insemnate cantitativ si se va depune strat nou de zapada.

Dobrogea: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. in Dobrogea, dupa o usoara scadere a temperaturilor maxime spre o medie de zero grade, intre 12 si 16 februarie procesul de incalzire a vremii se va traduce prin cresterea acestei medii spre valori de 5-6 grade, foarte apropiate de climatologia regiunii in aceasta perioada din an, valori care se vor mentine pana in 22 februarie.

inca o nascocire a lui Igor Dodon: Peste doua saptamani vom putea exporta mere in Rusia

Liderul PSRM, Igor Dodon, da asigurari ca peste doua saptamani Guvernul de la Moscova va ridica embargoul privind importul de mere moldovenesti. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul de televiziune N4, transmite IPN.

METEO Cum va fi vremea, in toata tara, pana pe 22 februarie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 9 22 februarie potrivit careia, la inceputul intervalului, temperaturile vor creste in cea mai mare parte a tarii, situandu-se in jurul valorilor normale. Ulterior, acestea se vor apropia de mediile normale. Specialistii au precizat ca in perioada 17 22 februarie va creste probabilitatea de precipitatii, in special sub forma de ploaie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )