Libnet.ro
UNICEF

18:30

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu vremea in weekend

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu vremea in weekend

Joi 8 martie) Vremea va fi calda pentru aceasta data in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si va ploua, in general slab, ziua in sud-vest si doar cu totul izolat in rest, iar noaptea, local, . continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Cum va fi vremea de 8 Martie

Miercuri 7 martie) Valorile termice diurne vor marca o crestere fata de intervalul anterior, astfel incat vremea va deveni mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, in special in jumatatea.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme in incalzire, dar si precipitatii pe arii extinse la nivelul intregii tari

Urmatoarele doua saptamani vor fi caracterizate de o vreme in curs de incalzire la nivelul intregii tari, cu temperaturi ce vor atinge in zone din Banat, Crisana si Oltenia chiar si 17-18 grade Celsius, dar pe de alta parte precipitatiile, in special sub forma de ploaie, se vor intoarce in majoritatea regiunilor, atat pe 5 si 6 martie, cat si dupa data de 11 martie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Agerpres.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prezentat, luni, prognoza pentru perioada 5 18 martie, anuntand o incalzire accentuata a vremii, cu temperaturi care vor fi mai ridicate decat normalul.

Vesti bune din partea meteorologilor. Vremea pentru urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru Bucuresti pentru 5 martie 2018, dar si pentru 6 martie si 7 martie a fost facuta publica de ANM. Vremea va fi rece luni, dar miercuri, in sfarsit, se incalzeste. 5 martie Vremea.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: maximele ating 18 grade Celsius in weekend

Vremea se va incalzi considerabil in urmatoarele zile, maximele ajungand chiar si la 18 grade Celsius in weekend. De saptamana viitoare insa temperaturile vor varia cu cateva grade de la o zi la alta, potrivit prognozei transmise, luni, pentru urmatoarele doua saptamani de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Vesti bune de la meteorologi! Temperaturile cresc pana la 16 grade in urmatoarele zile

Vesti bune de la meteorologi! Vremea se va incalzi in urmatoarele zile. Astazi cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Vor fi mai ales ninsori la munte,.

Prognoza meteo: de cand se incalzeste. Cat de mult cresc temperaturile, in ce regiuni se anunta lapovita si polei

Chiar daca incepe sa se incalzeasca usor in cea mai mare parte a tarii, exista conditiipetnru formare poleiului si a lapovitei. De luni, vremea se va incalzi, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana si local in sud-vestul, sudul si estul teritoriului. La sfarsit de saptamana, valorile termice vor mai creste usor si se vor mentine apropiate de cele normale pentru prima decada a lunii martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )