Libnet.ro
UNICEF

21:00

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Cum va fi vremea de 8 Martie

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Cum va fi vremea de 8 Martie

Miercuri 7 martie) Valorile termice diurne vor marca o crestere fata de intervalul anterior, astfel incat vremea va deveni mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, in special in jumatatea. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme in incalzire, dar si precipitatii pe arii extinse la nivelul intregii tari

Urmatoarele doua saptamani vor fi caracterizate de o vreme in curs de incalzire la nivelul intregii tari, cu temperaturi ce vor atinge in zone din Banat, Crisana si Oltenia chiar si 17-18 grade Celsius, dar pe de alta parte precipitatiile, in special sub forma de ploaie, se vor intoarce in majoritatea regiunilor, atat pe 5 si 6 martie, cat si dupa data de 11 martie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Agerpres.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prezentat, luni, prognoza pentru perioada 5 18 martie, anuntand o incalzire accentuata a vremii, cu temperaturi care vor fi mai ridicate decat normalul.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: maximele ating 18 grade Celsius in weekend

Vremea se va incalzi considerabil in urmatoarele zile, maximele ajungand chiar si la 18 grade Celsius in weekend. De saptamana viitoare insa temperaturile vor varia cu cateva grade de la o zi la alta, potrivit prognozei transmise, luni, pentru urmatoarele doua saptamani de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE. Polei si precipitatii mixte, inclusiv in Capitala. Prognoza meteo pentru acest week-end

Ziua de sambata va debuta cu temperaturi mai ridicate decat in diminetile precedente, cer innorat in.

Polei si ninsori in mai multe judete. Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Ziua va incepe cu temperaturi mai ridicate decat in diminetile precedente, cer innorat in majoritatea zonelor si local precipitatii slabe, informeaza ANM. Sambata, temperaturile minime vor fi cuprinse.

Vesti bune din partea meteorologilor. Vremea pentru urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru Bucuresti pentru 5 martie 2018, dar si pentru 6 martie si 7 martie a fost facuta publica de ANM. Vremea va fi rece luni, dar miercuri, in sfarsit, se incalzeste. 5 martie Vremea.

Avertizare ANM: prognoza meteo ne va lua prin surprindere. Vremea se schimba radical

Inceputul de primavara in 2018 a fost marcat de ger si viscol, dar si temperaturi neobisnuit de ridi.

SUA: Varsta minima legala pentru achizitionarea oricarui tip de arma de foc va fi 21 de ani si va fi introdusa o perioada de asteptare de trei zile pana la intrarea in posesia acesteia

Florida a aprobat luni reformele legii privind armele de foc, care ridica varsta minima permisa pentru achizitionare si care adauga o perioada de asteptare de trei zile pana la intrarea in posesia unei arme, informeaza Reuters.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea la inceputul saptamanii. De cand se incalzeste

Desi in usoara crestere, temperaturile din urmatoarele zile raman sub cele obisnuite pentru inceputul lunii martie. Precipitatiile nu vor lipsi, sub forma de ploaie sau ninsoare, in functie de gradele din.

Prognoza meteo: de cand se incalzeste. Cat de mult cresc temperaturile, in ce regiuni se anunta lapovita si polei

Chiar daca incepe sa se incalzeasca usor in cea mai mare parte a tarii, exista conditiipetnru formare poleiului si a lapovitei. De luni, vremea se va incalzi, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana si local in sud-vestul, sudul si estul teritoriului. La sfarsit de saptamana, valorile termice vor mai creste usor si se vor mentine apropiate de cele normale pentru prima decada a lunii martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )