Libnet.ro
UNICEF

12:30

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: Stratul de zapada va atinge 15 centimetri pana miercuri dimineata

B1 B1,
Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: Stratul de zapada va atinge 15 centimetri pana miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, in conditiile in care in noaptea de marti spre miercuri ninsoarea nu va conteni. in intervalul08 decembrie,. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 08 decembrie 2020. Vremea se va mentine inchisa in regiunile extracarpatice

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 08 decembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va mentine inchisa in regiunile extracarpatice. Prognoza.

Prognoza meteo: Vine gerul. Ce zone vor fi lovite de frig si ninsori in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au anuntat, luni, 7 decembrie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel ca, vremea va fi calda in prima saptamana a intervalului de prognoza, iar apoi, va avea loc o racire treptata, care va determina un regim termic apropiat de cel normal pentru aceasta perioada. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe aproape tot parcursul celor doua saptamani si abia spre finalul intervalului va fi in scadere.

Prognoza meteo 8 decembrie. Vremea se strica total. Ce temperaturi avem maine in tara

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), maine, 8 decembrie, vremea se va raci. Specialistii anunta ca temperaturile vor fi in scadere in comparatie cu zilele anterioare. Prognoza meteo 8 decembrie Potrivit ANM, in Moldova si local in Muntenia, precipitatiile vor fi mixte, iar in restul tarii cerul va fi predominant noros si pot sa apara .

Atentionare meteo! Polei si strat de zapada de pana la 10 cm in Bucuresti

Meteorologii au emis in cursul noptii o prognoza speciala pentru Bucuresti, avertizand ca vremea va fi inchisa in Capitala, temporar va ninge si de va depune un strat de zapada ce poate ajunge pana la 10 centimentri. in primele ore ale zilei de marti se vor semnala precipitatii mixte ce vor favoriza depuneri de polei.

Imagini spectaculoase. Locul in care zapada atinge si un metru inaltime

In Romania iarna nu s-a instalat in toata puterea cuvantului. Doar la munte stratul de zapada este ceva mai consistent, insa in rest copiii se uita cu jind pe ferestre asteptand sa vina vremuri mai prielnice saniusului.

Prognoza meteo: Gerul loveste Romania. Cat de frig se face, unde cad ninsori

Temperaturile in timpul zilei vor fi in jurul valorii de 10 grade, iar saptamana viitoare vor scadea brusc, spre medii de 4-5 grade. in timpul noptilor, mercurul in termometre va scadea sub limita inghetului, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pana pe 20 decembrie.

Acest vehicul electric nu necesita incarcare si e perfect pentru Bucuresti

Aptera, compania producatoare de masini care s-a inchis in 2011, dupa ce nu a reusit sa obtina finantare pentru masina sa electrica cu trei roti, s-a intors cu un nou vehicul electric.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )