Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo 8 decembrie. Vremea se strica total. Ce temperaturi avem maine in tara

Playtech Playtech,
Prognoza meteo 8 decembrie. Vremea se strica total. Ce temperaturi avem maine in tara

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), maine, 8 decembrie, vremea se va raci. Specialistii anunta ca temperaturile vor fi in scadere in comparatie cu zilele anterioare. Prognoza meteo 8 decembrie Potrivit ANM, in Moldova si local in Muntenia, precipitatiile vor fi mixte, iar in restul tarii cerul va fi predominant noros si pot sa apara . continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion. Vremea in urmatoarele patru saptamani

Decembrie va fi o luna calda, cu temperaturi peste cele normale peste aceasta perioada, astfel ca de Craciun va fi vreme frumoasa, arata prognoza meteo emisa de ANM pentru urmatoarele patru saptamani.

Prognoza meteo: Vine gerul. Ce zone vor fi lovite de frig si ninsori in urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au anuntat, luni, 7 decembrie, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel ca, vremea va fi calda in prima saptamana a intervalului de prognoza, iar apoi, va avea loc o racire treptata, care va determina un regim termic apropiat de cel normal pentru aceasta perioada. Probabilitatea pentru precipitatii se va mentine ridicata pe aproape tot parcursul celor doua saptamani si abia spre finalul intervalului va fi in scadere.

Prognoza meteo 6-9 decembrie 2020. Val de aer rece peste Romania, ploi si vant puternic

Prognoza meteo 6-9 decembrie 2020. Vremea se va raci in toatatarasi va fi in general inchisa.

Prognoza meteo: Vine vreme de primavara. Unde se incalzeste neobisnuit, cand se intorc ninsorile

De la minus 16 grade in timpul noptii trecem la 15 grade cu plus in timpul zilei de sambata, 5 decembrie. Vremea se incalzeste spectaculos la sfarsitul saptamanii. Astfel, vom avea parte de vreme de primavara in primul weekend de iarna.

Alerta meteo ANM. Se strica vremea grav in Romania. 8 judete sunt sub cod galben

Sunt vesti proaste dupa ce ANM a lansat o alerta meteo conform careia se strica vremea grav in Romania. Astfel, 8 judete sdin Romania sunt sub cod galben. Alerta meteo ANM. 8 judete din Romania sunt sub cod galben de vant Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de .

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. Unde se anunta lapovita si ninsori

Vremea rea loveste din nou Romania. Meteorologii anunta precipitatii, care se vor extinde in toate regiunile. Mai intai sub forma de ploaie, acestea se vor transforma apoi in lapovita si ninsoare, cu precadere in sudul, centrul si estul teritoriului.

Prognoza meteo, azi, 4 decembrie 2020. Maximele termice vor ajunge pana la 14 grade in aceste regiuni

In cusrul zilei de astazi, 4 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda. Temperaturile vor continua sa creasca, in special in regiunile instra-Carpatice si mai ales in zonele de deal si de munte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )