Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prognoza meteo: Vremea se inrautateste din nou. Cand scad temperaturile si unde mai ninge

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea se inrautateste din nou. Cand scad temperaturile si unde mai ninge

Desi se mai incalzeste in urmatoare zile, nu scapam de ploi. Precipitatiile vor fi prezente in majoritatea regiunilor, iar la munte vor predomina ninsorile si lapovita. De duminica vine iar frigul. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Vremea, la extreme in Romania. Unde se anunta ploi si in ce zone sunt asteptate lapovita si ninsori

Ploi in majoritatea regiunilor, lapovita si ninsori la munte. Si joi, 5 martie, vom avea parte toto de vreme capricioasa, iar valorile de temperatura vor fi in scadere in cea mai mare parte a tarii.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 3 martie. Cum va fi vremea

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt minimele si maximele pentru azi, 3 martie? Cum sunt conditiile meteo pentru toata tara? Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 3 martie Soecialistii de la ANM au anuntat prognoza meteo pentru mati, 3 martie. Vremea va ramane in continuare frumoasa si cu .

Prognoza meteo ANM pentru joi, 5 martie. Se schimba vremea. Ce au anuntat specialistii

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru joi, 5 martie 2020. Se anunta schimbari usoare de vreme, temperaturi in scadere si ploi, indeosebi in Capitala. Prognoza meteo ANM pentru joi, 5 martie 2020 Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza pentru ziua de joi, 5 martie 2020. in regiunile vestice, .

Vremea se schimba in toata tara. Prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2020

Prognoza meteo pentru miercuri, 4 martie 2020.

Vremea. Prognoza meteo pentru marti, miercuri si joi

Vremea. Prognoza meteo pentru 3, 4 si 5 martie 2020.

Alerta de la meteorologii ANM. Vremea se schimba radical, frigul pune din nou stapanire peste Romania

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a emis o informare meteo care avertizeaza ca pana joi dimineata se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla la munte cu 80 90 kmh, iar temperaturile raman destul de ridicate in sud-estul tarii. Alerta de la meteorologii ANM incepand de marti, 3 martie, de la .

Mihaela Radulescu a batut din nou palma cu PRO TV. Ce emisiune va prezenta vedeta

Motive de bucurie pentru fanii reality show-ului Ferma-un nou inceput. PRO TV se pregateste de un nou sezon al emisiunii, in care vedetele sunt nevoite sa iasa din zona de confort si sa se mute intr-o casuta modesta, muncind, spaland, pregatind masa. Mihaela Radulescu este din nou amfitrioana productiei. Mihaela Radulescu a batut din nou .

Victor Costache a picat din nou la votul de incredere la Comisii. Ce se poate intampla acum

In aceste zile, la Comisiile de specialitate, au fost audiati ministrii propusi de Florin Citu pentru noul Guvern liberal. Printre ministrii propusi e numara, inca odata, actualul Ministru interimar de la Sanatate, Victor Costache. Victor Costache a picat din nou la votul de incredere la Comisii Astazi i-a venit randul lui Victor Costache sa fie .

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest pentru a fi dusa la spital

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii in Guvernul PSD, a fost dusa din nou la spital, marti sear.

Romania, pe ultimul loc la reciclare: situatia grava din capitala, cand gunoiul sortat e colectat la gramada

Romania se numara printre codasele Europei cand vine vorba de colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea lor. Pe de o parte, este o problema de educatie. O mare parte din vina le apartine insa autoritatilor. Un reportaj al celor de la ProTV a incercat sa atraga atentia asupra inutilitatii bucurestenilor de a recicla. Aceste probleme .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2005 seconds )