Libnet.ro
UNICEF

15:00

Prognoza meteo: Vremea rea se extinde in toata tara. Vin ploi puternice si vijelii

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Vremea rea se extinde in toata tara. Vin ploi puternice si vijelii

Vremea se strica in toata tara, iar instabilitatea atmosferica se extinde. in Baragan, duminica, meteorologii anunta averse cu caracter torential si vant puternic. continuă pe Adevărul

Alerta meteo ANM. Vine urgia in toata tara: ce zone vor fi afectate de vijelii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua avertizare meteo. Ce zone ale tarii vor fi afectate de fenomene meteo extreme? Anuntul ANM. Avertizare ANM pentru vreme rea Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza, alaturi de alte avertizari de vreme rea. Din pacate, peste trei sferturi .

METEO. Ploi in aproape toata tara, chiar de Sfanta Maria. Anuntul meteorologilor pentru cei care vor sa plece in minivacanta (VIDEO)

Vesti proaste de la meteorologi! Minivacanta de Sfanta Maria ar putea fi stricata de ruperi de nori. Admnisitratia Nationala de Meterologie a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni, valabila pentru cea.

Prognoza meteo: Ce se anunta in weekend. Unde se racoreste, cat va ploua

Incepul de weekend aduce vreme deosebit de calda. De sambata insa, vremea se racoreste, iar instabilitatea atmosferica pune stapanire pe toate regiunile. Maximele vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori in sudul tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )