Libnet.ro
UNICEF

17:15

Prognoza meteo: Ce se anunta in weekend. Unde se racoreste, cat va ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce se anunta in weekend. Unde se racoreste, cat va ploua

Incepul de weekend aduce vreme deosebit de calda. De sambata insa, vremea se racoreste, iar instabilitatea atmosferica pune stapanire pe toate regiunile. Maximele vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori in sudul tarii. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Cat scad temperaturile, unde lovesc furtunile

Vreme deosebit de calda anunta meteorologii in aceasta saptanmana, in mare parte din tara, insa din 16 augustconditiile meteo se schimba radical. Maximele vor scadea chiar si cu 7-8 grade, pana la 28 - 29 grade, conform prognozei Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabila pana pe 23 august. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor ramane ridicata, cu exceptia Moldovei, Dobrogei si Munteniei.

Prognoza meteo ANM pentru urmatoarele zile: temperaturile scad cu 7-8 grade. De cand se schimba tot

Vremea se va schimba radical. Temperaturi scad si lovesc furtunile. Potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), maximele vor cobori chiar si cu 7-8 grade, ajungand la 2829 grade Celsius. Mai multe detalii, in continuare. Progmoza meteo: Se schimba radical vremea Meteorologii anunta vreme deosebit de calda saptamana aceasta, in majoritatea zonelor Romaniei. insa, incepand .

Prognoza meteo: Cat ne mai chinuie valul de canicula. Cand se strica vremea

Valul de canicula din sudul tarii nu se domoleste, insa in peisaj isi fac aparitia si furtunile. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta pentru miercuri, 12 august, maxime de 34 de grade Celsius. Spre seara, vijeliile se extind.

Prognoza meteo, azi, 12 august 2020. Meteorologii anunta averse in aceste zone ale tarii

In cursul zilei de astazi, 12 august 2020, meteorologii anunta temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii. Local se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si izolat intensificari de.

Prognoza meteo, azi, 14 august 2020. Temperaturi caniculare in prima parte a zilei si ploi in aceste regiuni

Pentru data de 14 august 2020, meteorologii anunta vreme frumoasa si calduroasa, specifica pentru aceasta perioada a anului. Astazi meteorologii anunta cer variabil cu unele innorari, iar izolat se vor.

Prognoza meteo, azi, 13 august 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de azi, joi, 13 august 2020, meteorologii anunta temperaturi caniculare in cea mai mare parte a teritoriului. in jumatatea sudica, indicele de temperatura umezeala va depasi chiar pragul critic.

Prognoza meteo, azi, 11 august 2020. Vreme calduroasa in toata tara. Aici se vor inregistra cele mai mari temperaturi

Prognoza metro pentru ziua de 11 august 2020 aduce vreme frumoasa in majoritatea zonelor tarii. Izolat se vor semnala ploi si averse precum descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )