Libnet.ro
UNICEF

15:15

Prognozele FMI privind economia taie din cursul euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prognozele FMI privind economia taie din cursul euro

Moneda unica - sub 1,30 dolari Euro s-a depreciat fata de dolar saptamana trecuta, pe pietele externe, pe fondul temerilor legate de incetinirea economiei globale. continuă pe Ziarul Bursa

Dezbatere publica pe tema proiectului de lege privind economia sociala

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a organizat, astazi, sedinta publica de dezbatere a proiectului de lege privind economia sociala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Cat de curand va cere Spania ajutor financiar extern de la statele din zona euro

Autoritatile spaniole ar putea solicita in noiembrie ajutor financiar de la tarile din zona euro. O eventuala solicitare a guvernului de la Madrid ar putea fi tratata la pachet cu o revizuire a programului pentru .

Marioara Zavoranu, asteptata luni la Politia Capitalei pentru declaratii privind scandalul verificarilor din cimitire

Scandalul verificarilor din cimitire continua. Marioara Zavoranu, unul dintre proprietari, este asteptata luni dimineata la sediul Politiei Capitalei pentru a da declaratii cu privire la unele nereguli gasite.

Elvetia isi pregateste armata pentru efectele crizei din zona euro.

Elvetia, tara europeana renumita pentru neutralitate, adopta masuri neobisnuite de precautie, in contextul protestelor antiausteritate din Europa, care la Atena si Madrid au condus la tulburari sociale de amploare, potrivit CNBC, citat de Mediafax. Elvetia a lansat in septembrie exercitiul militar Stabilo Due ca raspuns la actuala instabilitate din Europa si pentru a testa viteza de desfasurare a armatei. Elvetia nu este membra a Uniunii Europene. Cotidianul elvetian Der Sonntag a raportat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )