Libnet.ro
UNICEF

16:15

Un program militar foarte discret. Cel mai nou radar al Romaniei va fi plasat langa Ucraina

România Liberă România Liberă,
Un program militar foarte discret. Cel mai nou radar al Romaniei va fi plasat langa Ucraina

Armata Romana pregateste, foarte discret, cumpararea unui nou radar, de fabricatie americana, care v. continuă pe România Liberă

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Horoscopul iti dezvaluie ce zodie insala cel mai mult, de fapt. Ea nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Asadar, mare atentie, daca ai un partener nascut in aceste patru zodii. Zodiile care insala cel mai mult Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca o alta persoana apare si le atrage .

China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimtptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Coronavirus: China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

Alegeri cu cannabis in Ucraina, vecinul nostru cel mai important (dupa Moldova, Marea Neagra etc)

Duminica sunt alegeri locale in Ucraina, probabil cele mai importante in regiune pentru noi romanii evident in afara de cele prezidentiale din Moldova din 1 si 15 noiembrie). Nu doar ca e vecinul nostru cel mai mare, interpus intre noi si o Rusie agresiva, deci a carui democratizare ne intereseaza in cel mai inalt grad. Dar Ucraina a devenit in ultimii ani o neasteptata gradina cu experimente inovatoare in materie de administratie si e-government, dand clasa multor state membre vechi ale UE. O tara problematica si cam haotica, dar tocmai de aia vibranta si plina de creativitate.

Alegeri SUA 2020: Putin dirijeaza cel mai probabil ingerinte in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump, spune CIA (New York Times)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cel mai probabil va continua sa aprobe si sa dirijeze operatiuni de ingerinta care vizeaza cresterea sanselor de realegere a presedintelui Trump, a concluzionat o recenta analiza a CIA, un semnal ca serviciile de informatii continua sa examineze activitatile Rusiei in ciuda atacurilor presedintelui, relateaza New York Times.

Cum se face cel mai bun compot de struguri. Reteta este atat de simpla

Compotul, poate cel mai popular aliment si unul dintre cele mai sanatoase, se regaseste in bucataria multor popoare, fiind consumat indeosebi in anotimpurile reci. Toamna, de exemplu, oamenii prefera compoturile facute din fructe de sezon, cum ar fi de gutui, pere sau struguri. Reteta compot de struguri Originile compotului sunt invaluite in negura timpului de .

Masa romanilor, cea de toata pandemia: ce produse s-au consumat cel mai mult

Intr-o perioada in care foarte multi romani au stat in casa, multi dintre noi au evitat si livrarile de mancare. in concluzie, s-au apucat de gatit. O analiza interesanta ne atrage.

Nu merita cumparat, dar Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon pentru poze creat vreodata

In cazul in care iti doreai un smartphone doar pentru poze, este imposibil sa gasesti ceva mai bun la ora actuala decat recent anuntatul Huawei Mate 40 Pro. in urma cu cateva zile,.

Data in urmarire la batranete! O bunicuta de 82 de ani din Romania, cel mai in varsta infractor (FOTO)

Daca cei mai multi batrani se gandesc sa isi plimbe nepotii in parcuri, altii devin infractori. Este si cazul unei pensionare, in varsta de 82 de ani, care a devenit cea mai batrana persoana data in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )