Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Playtech Playtech,
Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul . continuă pe Playtech

Zodiile care insala cel mai mult. Efectiv nu se pot abtine in fata tentatiilor!

Horoscopul iti dezvaluie ce zodie insala cel mai mult, de fapt. Ea nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Asadar, mare atentie, daca ai un partener nascut in aceste patru zodii. Zodiile care insala cel mai mult Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca o alta persoana apare si le atrage .

Masa romanilor, cea de toata pandemia: ce produse s-au consumat cel mai mult

Intr-o perioada in care foarte multi romani au stat in casa, multi dintre noi au evitat si livrarile de mancare. in concluzie, s-au apucat de gatit. O analiza interesanta ne atrage.

TRUMP, LA ULTIMA DEZBATERE CU BIDEN DE LA NASHVILLE: Am facut cel mai mult pentru comunitatea afro-americana de la Abraham Lincoln

Presedintele american, Donald Trump, si rivalul sau democrat, Joe Biden, s-au reintalnit joi seara la Nashville statul Tennessee) pentru ultima lor dezbatere televizata, cu 12 zile inainte de scrutin, scrie AFP.

ANAF a facut cea mai mare schimbare. Toti romanii sunt cu ochii pe el acum

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a lansat ieri, 25 octombrie un nou site. Ministrul Florin Citu anunta inca de de la inceputul acestui an ca site-ul ANAf va fi schimbat. Din nefericire, noul site al ANF nu a suferit schimbari de substanta, ci doar o interfata care se vrea mai prietenoasa pe prima pagina.

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Quercetina, substanta pe care toti romanii trebuie sa o consume iarna. Ce este ea, de fapt

Daca doresti sa iti intaresti imunitatea pentru a nu oferi virusilor ocazia de a te afecta, atunci trebuie sa stii ca exista anumite substante care te pot ajuta in aceasta privinta. Pe langa alimente bogate in vitamine si proteine, medicii recomanda consumul de quercetina. Iata ce este ea, de fapt, si cum te poate ajuta .

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii. Toti romanii pot face asta acasa

Reteta uimitoare este veche de 5. 000 de ani si poate fi utilizata pentru tratarea unui numar mare de boli. De altfel, aceasta metoda miraculoasa a calugarilor tibetani este atat de puternica incat poate fi utilizata o data la cinci ani. Ingredientele banale care iti protejeaza plamanii Astfel, ingredientul principal este usturoiul, datorita proprietatilor sale antiseptice .

Alegeri cu cannabis in Ucraina, vecinul nostru cel mai important (dupa Moldova, Marea Neagra etc)

Duminica sunt alegeri locale in Ucraina, probabil cele mai importante in regiune pentru noi romanii evident in afara de cele prezidentiale din Moldova din 1 si 15 noiembrie). Nu doar ca e vecinul nostru cel mai mare, interpus intre noi si o Rusie agresiva, deci a carui democratizare ne intereseaza in cel mai inalt grad. Dar Ucraina a devenit in ultimii ani o neasteptata gradina cu experimente inovatoare in materie de administratie si e-government, dand clasa multor state membre vechi ale UE. O tara problematica si cam haotica, dar tocmai de aia vibranta si plina de creativitate.

INDICATORII PMI: Scenariul unei recesiuni in W se contureaza tot mai mult in zona Euro

Economia zonei Euro a revenit pe scadere in luna octombrie, scenariul unei recesiuni in W conturandu-se tot mai mult pentru principalul partener economic al Romaniei pe fondul continuarii declinului sectorului de servicii, ca urmare a intensificarii pandemiei valul doi) si reintroducerii de restrictii pentru contracararea crizei sanitare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )