Libnet.ro
UNICEF

13:00

Program de pre-pensionare pentru salariatii din ArcelorMittal. Cine pleaca primeste 22.000 de lei plus salariile cuvenite pana la pensionare

Adevărul Adevărul,
Program de pre-pensionare pentru salariatii din ArcelorMittal. Cine pleaca primeste 22.000 de lei plus salariile cuvenite pana la pensionare

Acesta se adreseaza salariatilor care indeplinesc criteriile de iesire la pensie pana pe 31 decembrie 2015. Compania poate respinge solicitarile pentru acest program de pre pensionare fara a oferi o justificare, iar salariatii care se inscriu pot reveni asupra deciziei lor pana in ziua plecarii. continuă pe Adevărul

Program de pre-pensionare pentru salariatii din ArcelorMittal. Cine pleaca primeste 22.000 de lei

Acesta se adreseaza salariatilor care indeplinesc criteriile de iesire la pensie pana pe 31 decembrie 2015. Compania poate respinge solicitarile pentru acest program de pre pensionare fara a oferi o justificare, iar salariatii care se inscriu pot reveni asupra deciziei lor pana in ziua plecarii.

Modul in care SPP a asigurat protectia presedintelui, verificata de comisia pentru aparare din Senat

Comisia pentru aparare din Senat va cere, prin audieri, unele date si informari din partea SPP. Calin Popescu Tariceanu a cerut sa se verifice modul in care SPP a asigurat protectia presedintelui Traian.

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

China: Un student s-a sinucis dupa ce a pierdut 2.400 euro in pariuri pentru meciuri din Cupa Mondiala

Un student chinez s-a sinucis intr-un campus universitar dupa ce a pierdut aproape 2. 400 de euro in pariuri pentru Campionatul Mondial de Fotbal, relateaza AFP. Student in anul doi la o universitate din sudul.

Cod galben de INUNDATII pentru rauri din cinci judete

Rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj si Mehedinti se afla marti, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )