Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cod galben de INUNDATII pentru rauri din cinci judete

Antena3 Antena3,
Cod galben de INUNDATII pentru rauri din cinci judete

Rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj si Mehedinti se afla marti, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de. continuă pe Antena3

Cod galben de inundatii pe rauri din cinci judete. Averitzarea, valabila marti

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii, pentru ziua de marti in intervalul 3. 00, pe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj si Mehedinti.

Cod galben de inundatii, marti, pe rauri din Oltenia si Banat

Rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj si Mehedinti se afla marti, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

UPDATE Cod galben de furtuna pentru Capitala si pentru mai multe judete din tara. Traficul pe DN1 este ingreunat din cauza ploilor

Bucurestiul, dar si mai multe judete din tara se afla sambata sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului si grindina. Din cauza inundatiilor, mai multe tronsoane ale DN1 sunt inundate, traficul fiind deviat.

Avertizare COD GALBEN DE INUNDATII

Raurile mici din bazinele Topolog, Casimcea, Tibrin, Urluia, Albesti, din judetul Constanta, sunt sub cod galben de inundatii pana la ora 22. 00, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de.

Cod galben de inundatii pentru bazinele hidrografice Bega, Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna, Jiu

Hidrologii au emis o avertizare Cod Galben pentru bazinele hidrografice Bega, Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna, Jiu, valabila marti, intre orele 3:00 si 24:00. Se vor produce scurgeri importante pe.

Cod galben de inundatii, in Constanta, pana la ora 22.00

Hidrologii au instituit vineri cod rosu pe mai multe rauri din judetul Constanta, valabil de la pranz pana la ora 20. 00, fiind vizate in special bazinele Urluia, Valea Mare, Valea Baciului, Valea Albesti si alte rauri mici din jumatatea de sud a judetului Constanta .

METEO Cod galben de furtuna pentru cinci judete din tara

Cinci judete din tara se afla sambata sub Cod galben de furtuni fiind anuntate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului si grindina.

METEO Cod galben de furtuna pentru Capitala si sase judete din tara

Bucurestiul si sase judete din tara se afla sambata sub Cod galben de furtuni fiind anuntate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului si grindina.

UPDATE Cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara. Traficul pe DN1 a fost reluat

Mai multe judete din tara se afla sambata sub Cod galben de furtuni, fiind anuntate averse ce pot cumula 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului si grindina. Din cauza inundatiilor, mai multe tronsoane ale DN1 au fost inundate, insa traficul a fost reluat.

Cod galben de inundatii, in Constanta, pana la ora 22.00

Raurile mici din bazinele Topolog, Casimcea, Tibrin, Urluia, Albesti, din judetul Constanta, sunt sub cod galben de inundatii pana la ora 22. 00, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )