Libnet.ro
UNICEF

12:01

Programul si televizarile meciurilor din Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Programul si televizarile meciurilor din Cupa Romaniei

Iata programul si televizarile meciurilor programate saptamana viitoare in 16-imile Cupei Romaniei. continuă pe Online Sport

Programul si televizarile meciurilor din Cupa Romaniei

Iata programul si televizarile meciurilor programate saptamana viitoare in 16-imile Cupei Romaniei.

Liga 1: Programul si televizarile meciurilor din etapa a 10-a

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat programul si televizarile meciurilor din etapa a X-a din Liga 1.

Cupa Romaniei: Programul partidelor si al televizarilor din 16-imile de finala

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, in cursul zilei de vineri, programul partidelor din 16-imile de finala din Cupa Romaniei la fotbal. Primul meci va fi cel dintre Soimii Pancota si Concordia 25 septembrie, ora 16. 30), in timp ce ultimul va fi Steaua - Targu Mures 27 septembrie, ora 21.

Digi Sport a castigat drepturile de televizare pentru Cupa Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a cedat miercuri drepturile de televizare pentru partidele din Cupa Romaniei catre Digi Sport. Finala va fi transmisa insa de Protv.

Programul complet al meciurilor din Europa League

Accesati aceasta pagina pentru a vedea programul complet al celor 12 grupe din Europa League. Steaua face parte din Grupa E alaturi de Stuttgart, Copenhaga si Molde.

Polo: CSM Digi Oradea a castigat Cupa Romaniei.

CSM Digi Oradea a cucerit Cupa Romaniei la polo pe apa masculin, dupa ce a invins pe Dinamo Bucuresti cu scorul de 8-7 3-1, 0-1, 2-2, 3-3), sambata, in meciul decisiv al turneului de la Tg. Mures. In alte meciuri s-au inregistrat, potrivit Agerpres, rezultatele: AMEFA Arad - Poli Cluj 6-8 3-1, 1-2, 1-3, 1-2) si Steaua - Crisul Oradea 18-4 5-2, 3-1, 4-0, 6-1). Golgheterul turneului a fost stelistul Codrin Cotrau, cu 15 goluri marcate, conform site-ului oficial al Federatiei Romane de Polo.

CSM Oradea a castigat Cupa Romaniei la polo

Campioana CSM Oradea a castigat, sambata, la Tg. Mures, Cupa Romaniei, invingand in meciul decisive formatia Dinamo Bucuresti, scor 8-7 3-1, 0-1, 2-2, 3-3).

Avancronica meciurilor din Europa League

Spaniolii de la Atletico Madrid se vor deplasa la Tel-Aviv pentru intalnirea cu Hapoel in prima partida din Grupa B. Moralul saltelelor este unul cat se poate de bun dupa victoria din Supercupa Europei cu Chelsea, meci in care Radamel Falcao a facut ce a vrut cu apararea londonezilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )