Libnet.ro
UNICEF

21:15

Digi Sport a castigat drepturile de televizare pentru Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Digi Sport a castigat drepturile de televizare pentru Cupa Romaniei

Federatia Romana de Fotbal a cedat miercuri drepturile de televizare pentru partidele din Cupa Romaniei catre Digi Sport. Finala va fi transmisa insa de Protv. continuă pe Online Sport

Romania castiga intalnirea cu Finlanda si se mentine in Grupa I a Zonei euro-africane pentru Cupa Davis

Echipa Romaniei a castigat, cu scorul general de 3-2, intalnirea cu Finlanda de la Cluj-Napoca, contand pentru mentinerea in Grupa I a Zonei euro-africane a Cupei Davis, informeaza Mediafax. Victor Crivoi l-a.

CUPA ROMANIEI. S-au tras la sorti saisprezecimile! Vezi cu cine joaca Steaua, Dinamo, Rapid ...

Programul partidelor din 16-imile Cupei Romaniei-Timisoreana a fost stabilit, luni, in urma tragerii la sorti de la Casa Fotbalului, potrvit Mediafax. Steaua Bucuresti - FCM Targu Mures Liga II) Olimpia Satu Mare Liga II) - Rapid Bucuresti FC Vaslui - FC Botosani Liga II) ACS Berceni Liga III) - CFR Cluj Sportul Studentesc Liga II) - Otelul Galati Vointa Sibiu Liga II) - Dinamo Bucuresti CF Braila Liga II) - Viitorul Constanta Soimii Pancota Liga III) - Concordia Chiajna CS .

Cupa Romaniei: Steaua - Targu Mures, Vointa - Dinamo si ACS Berceni - CFR Cluj in 16-imile competitiei

Luni a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Steaua se va duela cu Municipal Targu Mures, Rapid cu Olimpia Satu Mare, CFR Cluj cu ACS Berceni, iar Dinamo cu Vointa Sibiu.

Farul si Viitorul si-au aflat adversarele din Cupa Romaniei.

Marinarii vor avea o misiune dificila, mai ales ca vor evolua in deplasare. Pentru echipa lui Hagi se anunta un meci accesibil. Echipele constantene Viitorul si FC Farul vor evolua in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, a doua intrecere fotbalistica a tarii. Marinarii au ajuns in aceasta faza dupa ce au trecut de alte doua tururi. In primul s-au calificat la masa verde, adversara Callatis Mangalia retragandu-se din competitie. In turul precedent, Farul a trecut de FC Balotesti cu un gol .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.252 seconds )