Libnet.ro
UNICEF

05:00

Proiect pentru restaurarea operelor lui Brancusi din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Proiect pentru restaurarea operelor lui Brancusi din Targu Jiu

Primaria municipiului Targu Jiu a incheiat un contract cu o firma specializata pentru intocmirea unui proiect de intretinere si restaurare a Ansamblului monumental Calea Eroilor, care cuprinde Masa Tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutulu si Coloana fara de Sfarsit. continuă pe Adevărul

Proiect inedit: Restaurarea capodoperei lui Rembrandt Rondul de noapte va fi transmisa online

Rijksmuseum din Amsterdam a anuntat marti ca va restaura Rondul de noapte al lui Rembrandt sub ochii marelui public, lucrarile urmand sa fie transmise in direct pe internet, scrie AFP.

PNL, proiect pentru demiterea lui Dragnea

Conducerea PNL a decis, luni, initierea unui proiect de hotarare privind demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat presedintele PNL Ludovic Orban, afirmand ca.

Avem un proiect pentru demiterea lui Dragnea

Conducerea PNL a decis astazi initierea unui proiect de hotarare privind demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat presedintele PNL Ludovic Orban, afirmand ca exista patru temeiuri solide privitoare la incalcari ale Constitutiei de catre Liviu Dragnea.

Beneficii de 12,5 miliarde euro pentru Rusia dupa Cupa Mondiala din vara lui 2018

Cupa Mondiala de fotbal din acest an a injectat 12,5 miliarde de euro in economia rusa, suma reprezentand peste 1% din produsul intern brut al acestei tari, a anuntat marti Comitetul de organizare a CM 2018, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1993 seconds )