Libnet.ro
UNICEF

22:01

Care sunt cele mai scumpe ceasuri din lume in anul 2014

ADPM ADPM,
Care sunt cele mai scumpe ceasuri din lume in anul 2014

De la Graff Diamonds Hallucination, un ceas incrustat cu numeroase diamante multicolore, a carui valoare se ridica la 55 de milioane de euro, si pana la Bulgari Diva, un ceas-bijuterie, incrustat cu aproape 800 de diamante fine, iata care sunt cele mai spectaculoase ceasuri lansate in acdrul editiei din acest an a targului Basel World Watch and Jewellery Show. continuă pe ADPM

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament.

Cum arata cel mai scump yacht din lume

Dupa mai bine de un an si jumatate de munca asidua, zilele acestea a fost finalizata constructia celui mai scump yacht din lume. Impresionantul vas valoreaza 32 de milioane de dolari, masoara aproape 50 de metri in lungime si ii apartine lui Eddie Jordan, cunoscut mogul Formula 1.

Cea mai populara imagine din lume, desktop-ul lui Windows XP

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta cea de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP. Lansat in 2001, sistemul de operare avea peste 400 de milioane de copii in uz pana in 2006, si asta fara sa luam in calcul copiile piratate. Imaginati-va acum cate persoane au vazut acest desktop si de cate ori a fost vizionat in ultimii 13 ani. Este usor de presupus ca aceasta imagine a fost vizualizata de miliarde de ori, si daca [].

Spania se imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani

Spania se va putea imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani. Randamentul de referinta al obligatiunilor de stat spaniole cu maturitatea la 5 ani a coborat vineri sub costul titlurilor echivalente emise de SUA, dupa ce Spania a atras joi din piete 5,6 miliarde euro la cele mai reduse costuri inregistrate vreodata, depasind suma vizata initial.

FOTO Cele mai populare telefoane din lume: iPhone domina, dar tigrul chinezesc vine puternic din urma

Datele de piata oferite de firma de analiza Counterpoint Market Research arata ca, daca mai avea cineva o indoiala, tot Apple domina, daca luam individual vanzarile. in top 10, trei producatori fac legea. Ultimul este surprinzator!.

Cel mai tanar hacker din lume. Un copil de 5 ani a spart conturile utilizatorilor de X-Box

Un copil de numai 5 ani din Statele Unite a descoperit o modalitate prin care oricine poate accesa datele utilizatorilor de console pentru jocuri. Desi nu petrece foarte mult timp in fata ecranului, copilul a reusit.

Care au fost cele mai cautate volume la Salonul International de Carte pentru Copii

Povesti din Padurea Muzicala, Marile legende ale lumii si Jules Verne au fost printre cele mai bine vandute in cadrul Salonului International de Carte pentru Copii.

Cele mai mari banci din Romania isi fac propria organizatie patronala, separata de Asociatia Romana a Bancilor patronata de Radu Ghetea. Seful CEC Bank: ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare

Executivii BCR, BRD, Raiffeisen si UniCredit Tiriac Bank au depus actele constitutive pentru infiintarea primei organizatii patronale din sectorul bancar romanesc, cu intentia de a invita cat mai multe alte banci sa se alature acesteia. Cele patru banci, ale caror active insumeaza aproape jumatate din totalul activelor din sectorul bancar si peste o treime din totalul salariatilor, au depus cererea de infiintare a Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR), o organizatie oarecum paralela cu Asociatia Romana a Bancilor conduse de seful CEC Bank, Radu Ghetea. Contactat de HotNews. ro, Ghetea a declarat ca au mai existat discutii in acest sens in cadrul ARB, dar votul majoritar a fost impotriva transformarii Asociatiei intr-o institutie patronala. ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare, a mai explicat Ghetea.

Cand iubirea virtuala devine realitate! Top 5 cele mai tari aplicatii de online dating!

Fie ca doar din curiozitate, din speranta de a-ti gasi jumatatea sau doar din dorinta unei simple aventuri, cu siguranta, cel putin o data, ai aruncat un ochi pe un site de online dating. In cazul in care esti interesat sa o faci si pe mai departe, iata care sunt cele mai reusite aplicatii de online dating, conform, knoworthy. com!.

VIDEO Cele mai sangeroase morti din Urzeala tronurilor in doar trei minute

Primele trei sezoane ale seriei Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a stat sub semnul crimelor odioase, fanii fiind de-a dreptul socati de moartea unor personaje cheie. Bryan Menegus a realizat un video in care prezinta, in mai putin de trei minute, fiecare moment sangeros ce a marcat seria fantasy.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )