Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiecte si probleme pe termen lung

România Liberă România Liberă,
Proiecte si probleme pe termen lung

Politicienii si chiar unii dintre ministrii propusi s-au referit la noul Executiv ca fiind unul provizoriu, cu mandat limitat. Totusi, in 2016, trebuie facute numiri cheie in Justitie si la Curtea Constitutionala, iar in unele proceduri are si Guvernul rolul sau. Apoi, programul de guvernare aprobat de Parlament cuprinde multe masuri cu bataie pe termen mediu si lung. continuă pe România Liberă

Guvernul Ciolos: Proiecte si probleme pe termen lung

Politicienii si chiar unii dintre ministrii propusi s-au referit la noul Executiv ca fiind unul provizoriu, cu mandat limitat. Totusi, in 2016, trebuie facute numiri cheie in Justitie si la Curtea Constitutionala, iar in unele proceduri are si Guvernul rolul sau. Apoi, programul de guvernare aprobat de Parlament cuprinde multe masuri cu bataie pe termen mediu si lung.

in domeniul cercetarii si educatiei este nevoie de un plan pe termen lung

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un discurs la Palatul Cotroceni, ca in domeniul cercetarii si educatiei este nevoie de un plan pe termen lung, seful statului aratand ca in acest caz deciziile nu trebuie luate in graba sau sub presiune, deoarece schimbarile de azi pe maine au demonstrat ca nu trec proba timpului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )