Libnet.ro
UNICEF

20:45

Guvernul Ciolos: Proiecte si probleme pe termen lung

România Liberă România Liberă,
Guvernul Ciolos: Proiecte si probleme pe termen lung

Politicienii si chiar unii dintre ministrii propusi s-au referit la noul Executiv ca fiind unul provizoriu, cu mandat limitat. Totusi, in 2016, trebuie facute numiri cheie in Justitie si la Curtea Constitutionala, iar in unele proceduri are si Guvernul rolul sau. Apoi, programul de guvernare aprobat de Parlament cuprinde multe masuri cu bataie pe termen mediu si lung. continuă pe România Liberă

Proiecte si probleme pe termen lung

Politicienii si chiar unii dintre ministrii propusi s-au referit la noul Executiv ca fiind unul provizoriu, cu mandat limitat. Totusi, in 2016, trebuie facute numiri cheie in Justitie si la Curtea Constitutionala, iar in unele proceduri are si Guvernul rolul sau. Apoi, programul de guvernare aprobat de Parlament cuprinde multe masuri cu bataie pe termen mediu si lung.

Marele risc pe care ni-l asumam cu Guvernul Ciolos

Guvernul Ciolos are oameni cu scoli inalte, cu performante profesionale dovedite, cu cariere in spate, unele chiar in institutii internationale. Cu toate acestea, un sentiment de ingrijorare ar trebuie sa ne cuprinda: ce vor face de maine toti acesti oameni in care acum, pe buna dreptate, investim atata incredere? .

Traian Basescu critica Guvernul Ciolos: Poate fi mai TOXIC decat un guvern politic

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, luni seara, ca executivul condus de Dacian Ciolos are potentialul de a fi chiar mai toxic decat un guvern politic.

in domeniul cercetarii si educatiei este nevoie de un plan pe termen lung

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un discurs la Palatul Cotroceni, ca in domeniul cercetarii si educatiei este nevoie de un plan pe termen lung, seful statului aratand ca in acest caz deciziile nu trebuie luate in graba sau sub presiune, deoarece schimbarile de azi pe maine au demonstrat ca nu trec proba timpului.

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi si proiect pentru comasarea tuturor alegerilor, mandate de 5 ani pentru presedinte, parlamentari si primari

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi, potrivit programului de guvernare facut public. De asemenea, guvernul Ciolos vrea comasarea tuturor alegerilor. Nu e clar cum poate amenda Guvernul legea adoptata de Parlament: printr-un nou proiect de lege sau prin ordonanta de Urgenta. Aceasta a fost una dintre cererile societatii civile si a protestatarilor iesiti in strada.

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi si proiect pentru comasarea tuturor alegerilor, dar renunta la comasare dupa discutiile cu partidele

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi, potrivit programului de guvernare facut public. De asemenea, guvernul Ciolos vrea comasarea tuturor alegerilor. Aceasta a fost una dintre cererile societatii civile si a protestatarilor iesiti in strada. Dupa intalnirile cu partidele, Ciolos a anuntat luni seara ca eventuala comasare a alegerilor nu va mai figura in programul de guvernare.

Guvernul Ciolos si-a imblanzit ambitiile IT din programul de guvernare: Realizarea interoperabilitatii IT la nivel national s-a transformat in sprijinirea realizarii interoperabilitatii IT

'Realizarea interoperabilitatii la nivel national, coordonata cu UE pentru eficientizarea activitatilor publice in sensul oferirii de servicii digitale cetatenilor. Aceasta era singura fraza din programul initial de guvernare al Guvernului Ciolos, aspect care i-a fost reprosat la audierile din Parlament si noului ministru al Comunicatiilor, Marius Bostan. Marti, Dacian Ciolos a trimis in Parlament o varianta imbunatatita a programului de guvernare, in care obiectivul initial este schimbat in: Sprijinirea realizarii interoperabilitatii la nivel national, coordonata cu UE pentru eficientizarea activitatilor publice in sensul oferirii de servicii digitale cetatenilor. Vezi in articol ce alte obiective IT si-a propus Guvernul Ciolos.

Guvernul Ciolos a primit votul de incredere al Parlamentului

Guvernul Ciolos a primit marti votul de incredere al Parlamentului, rezultatul fiind de 389 voturi pentru, 115 impotriva si doua voturi anulate. Membrii noului Guvern au depus marti seara si juramantul de investitura in functie.

Gorghiu anunta ca liberalii vor sprijini Guvernul Ciolos: Prioritatile Executivului sunt si in programul PNL

Partidul National Liberal nu are nicio retinere in a sustine Guvernul Ciolos, avand in vedere ca este o echipa care promite, iar programul de guvernare se suprapune pe cel al liberalilor, au anuntat, duminica, liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.

Cine este Aura Carmen Raducu, ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )