Libnet.ro
UNICEF

14:45

Proiectil neexplodat, ridicat de pe o strada din Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
Proiectil neexplodat, ridicat de pe o strada din Turnu Severin

Joi dupa-amiaza, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Drobeta al judetului Mehedinti a intervenit, pentru asanarea unui element de munitie ramas neexplodat din timpul conflictelor armate, pe strada Alunului din municipiul Drobeta Turnu Severin. continuă pe Adevărul

Un proiectil neexplodat, descoperit pe un santier din Sectorul 6. Pirotehnistii sositi la fata locului au ridicat proiectilul

Un proiectil neexplodat a fost descoperit de angajatii societatii Apanova ce executau o serie de lucrari in cartierul Militari din Bucuresti. Pirotehnistii au ridicat proiectilul ce avea incarcatura exploziva activa.

Targul Universitatilor de la Drobeta Turnu Severin are loc timp de doua zile

Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala organizeaza joi si vineri, 12-13 aprilie 2018, Targul Universitatilor la Drobeta Turnu Severin, sub titlul Consilierea in cariera evolutia elevilor de la liceu catre universitate si/sau catre piata muncii, la Severin Shopping Center, Drobeta Turnu Severin.

Viol pe o strada din Pascani. Nimeni nu a vrut sa o ajute pe victima (VIDEO)

Scene pe cat de socante, pe atat de revoltatoare la Pascani. Un individ aflat in stare de ebrietate a incercat sa violeze o femeie chiar pe strada, in fata garii. Totul sub privirile trecatorilor, care au tr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )