Libnet.ro
UNICEF

09:30

Proiectul de lege pentru plafonarea platilor in numerar, transmis la Parlament

România Liberă România Liberă,
Proiectul de lege pentru plafonarea platilor in numerar, transmis la Parlament

Proiectul de lege care prevede plafonarea platilor in numerar si limitarea comisioanelor interbancare la tranzactiile prin carduri a fost aprobat de Guvern si transmis Parlamentului spre adoptare, au declarat surse oficiale, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind limitarea platilor in numerar

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul d lege pentru intarirea disciplinei financiare privind operatiunile de incasari si plati in numerar. Potrivit proiectului, limitarea platilor in numerar se extinde si la alti operatori economici decat persoanele juridice: persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, liber profesionisti, persoane fizice care desfasoara activitati in mod independent, asocieri si alte entitati cu sau fara personalitate juridica. Proiectul va fi trimis catre Parlament.

VIDEO Guvernul a aprobat proiectul de lege privind limitarea platilor in numerar

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de lege pentru intarirea disciplinei financiare privind operatiunile de incasari si plati in numerar. Potrivit proiectului, limitarea platilor in numerar se extinde si la alti operatori economici decat persoanele juridice: persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, liber profesionisti, persoane fizice care desfasoara activitati in mod independent, asocieri si alte entitati cu sau fara personalitate juridica. Proiectul va fi trimis catre Parlament. Vezi in articol noile restrictii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )