Libnet.ro
UNICEF

21:00

Proiectul privind gratierea colectiva a unor pedepse, avizat favorabil de catre CSM

România Liberă România Liberă,
Proiectul privind gratierea colectiva a unor pedepse, avizat favorabil de catre CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat, marti, aviz favorabil proiectului de lege privind gratierea colectiva a unor pedepse, elaborat de Ministerul Justitiei, a anuntat presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, potrivit News. ro. continuă pe România Liberă

Proiectul de lege privind gratierea colectiva a unor pedepse a fost avizat favorabil de Consiliul Superior al Magistraturii

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a aviazt favorbail marti proiectul de lege privind gratierea colectiva a unor pedepse, elaborat de ministerul Justitiei, informeaza News. ro. Avizul favorabil a.

CSM a avizat favorabil proiectul Ministerului Justitiei privind gratierea colectiva a unor pedepse

ACTUALIZARE 21:07 Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat, astazi, aviz favorabil proiectului de lege privind gratierea colectiva a unor pedepse, elaborat de Ministerul Justitiei, a anuntat presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea.

Proiectul de lege privind gratierea colectiva, pensionarea fostului secretar de stat Constantin Sima si demisia procurorului Mircea Negulescu, pe ordinea de zi a CSM

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ar putea discutat, marti, incepand cu ora 10. 00, despre proiectul de lege al PSD privind gratierea colectiva a unor pedepse, cererea de pensionare a fostului secretar de stat Constantin Sima si demisia din magistratura a procurorului Mircea Negulescu.

Plenul CSM ia in discutie proiectul de lege privind gratierea colectiva si demisia procurorului Mircea Negulescu

Opinia Directiei Legislatie din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) referitoare la proiectul de lege al PSD privind gratierea colectiva a unor pedepse, cererea de pensionare a fostului secretar de stat Constantin Sima si demisia din magistratura a procurorului Mircea Negulescu sunt trei dintre punctele de pe ordinea de zi a sedintei de marti a plenului CSM, potrivit News. ro.

CSM este de acord cu gratierea colectiva a unor pedepse de pana la trei ani de inchisoare

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a avizat favorabil proiectul de lege privind gratierea colectiva a unor pedepse, elaborat de Ministerul Justitiei, a anuntat presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, cu toate ca initial documentul a fost criticat de Directia Legislatie din CSM.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )