Libnet.ro
UNICEF

10:46

Promotii de pana la 55% la GoPro, de Black Friday

Online Sport Online Sport,
Promotii de pana la 55% la GoPro, de Black Friday

Cele mai mari discounturi GoPro ale anuluiau loc de Black Friday. Aventura incepe vineri, pe XtremVideo. ro! . continuă pe Online Sport

Black Friday 2015 la evoMAG: peste 40.000 de produse in oferta si SSD-uri la 99 lei

Black Friday 2015 la evoMAG vine cu promotii la peste 40. 000 de produse, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in perioada cu cele mai mai reduceri si evoMAG va avea oferte speciale. Black Friday 2015 la evoMAG se traduce prin reduceri de pana la 83%. Cele mai mari reduceri vor fi la telefoane mobile, tablete, [] Black Friday 2015 la evoMAG: peste 40. 000 de produse in oferta si SSD-uri la 99 lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri

Dupa doua saptamani de promotii cu ocazia Black Friday 2015, cei de la Media Galaxy au anuntat rezultatele oficiale. Anul acesta, dupa cum stiti, Media Galaxy a dat startul reducerilor cu ocazia Black Friday 2015 mai devreme decat celelalte magazine. Perioada promotionala este in desfasurare de doua saptamani, iar in data de 18 noiembrie, cu [] Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: Eurogsm.ro anunta reduceri de pana la 70%

EuroGsm intra in campania de Black Friday in perioada 20-22 noiembrie 2015 si pregateste reduceri la cele mai noi telefoane, tablete si accesorii, sub sloganul De Black Friday iti faci de cap. Ofertele vor fi disponibile atat in reteaua de magazine, cat sionline, iar clientii care s-au abonat pana pe 18 noiembrie la newsletter-ul de [] Black Friday 2015: Eurogsm. ro anunta reduceri de pana la 70% Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas.ro de Black Friday 2015

Ai asteptat un an intreg Black Friday pentru a profita de reduceri, insa niciunele nu par la fel de consistente precum cele de pe CautCeas. ro. Aici gasesti ceasuri de la branduri de top la reduceri de pana la 80%! E momentul ideal pentru a cumpara acest accesoriu pentru tine sau pentru cineva drag. Citeste mai mult:Ce iti pregateste CautCeas. ro de Black Friday 2015.

Cateva dintre cele mai mari reduceri pe care le are eMAG de Black Friday 2015

Black Friday 2015 debuteaza la eMAG in dimineata zilei de 20 noiembrie. Pana atunci, trebuie sa stii aceste produse, sunt la un pret foarte bun, mai ales iPhone 6.

Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Black Friday 2015: Sfaturi si cele mai bune reduceri la eMAG, Flanco, Altex si nu numai [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015: ce vor cumpara romanii in Vinerea Neagra

De Black Friday 2015, televizoarele, electrocasnicele mici si telefoanelevor fi cele mai cautate produse Au mai ramas doar doua zile pana la debutul Black Friday 2015, iar cei de la Millward Brown au efectuat un studiu pentru a vedea care sunt produsele cele mai cautate de romani. in mod surprinzator, in fruntea listei se afla [] Black Friday 2015: ce vor cumpara romanii in Vinerea Neagra Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ghid de Black Friday 2015: Ce drepturile au clientii in perioadele de reduceri

Black Friday 2015 are loc anul acesta pe 20 noiembrie, iar in cele cateva zile pana la eveniment este important sa iti faci o lista de cumparaturi si sa verifici comentariile despre produse prezentate pe site-uri sau magazine online.

Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si startul campaniei la Elefant.ro [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si startul campaniei la Elefant. ro [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si marea supriza: lingouri de aur [LIVETEXT]

Mai sunt mai putin de doua zile pana la Black Friday 2015, cel mai important eveniment comercial al anului. De Vinerea Neagra, o multime de retaileriofera reduceri considerabile de pret la mii de produse. Acest articol va fi actualizat pe parcursul urmatoarelor zile, pentru a va tine la curent cu cele mai bine reduceri si [] Produsele la reduceri de Black Friday la eMAG si marea supriza: lingouri de aur [LIVETEXT] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )