Libnet.ro
UNICEF

08:30

Se propune carantina totala intr-o comuna din Apuseni. 11 cazuri de COVID 19 au fost confirmate la Ciuruleasa

Adevărul Adevărul,
Se propune carantina totala intr-o comuna din Apuseni. 11 cazuri de COVID 19 au fost confirmate la Ciuruleasa

DSP Alba a solicitat Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta intrarea in carantina totala a comunei Ciuruleasa, unde au fost confirmate pana duminica, 5 aprilie, 11 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

VIDEO Prefectul de Ialomita cere punerea orasului Tandarei in carantina totala Militarii au fost trimisi sa-i pazeasca pe cei aflati in izolare sau carantina

Autoritatile din Ialomita cer ca orasul Tandarei sa intre in carantina, dupa ce locuitorii nu au respectat restrictiile din ordonantele militare. Potrivit prefectului de Ialomita, in Tandarei sunt cele mai multe cazuri de persoane infectate cu coronavirus si cei mai multi morti din judet.

Carantina totala in Tandarei, capitala traficantilor de copii

Orasul Tandarei din judetul Ialomita, devenit cunoscut pentru clanurile de romi ce au dezvoltat retele internationale de trafic de persoane, a fost pus in carantina totala de catre autoritati dupa ce a devenit un focar de infectie, in conditiile in care sutele de localnici intorsi in tara nu au respectat masurile de izolare.

VIDEO Ordonanta Militara 7 instituie carantina totala la Tandarei. Ministrul de Interne: 60% din cazurile de COVID-19 din Ialomita sunt din acest oras

In Tandarei sunt aproximativ 13. 000 de locuitori, iar 800 s-au intors din strainatate. Cinci oameni din oras, diagnosticati cu COVID-19, au murit pana acum. Autoritatile din Ialomita au cerut joi Departamentului pentru Situatii de Urgenta sa dispuna carantina totala la Tandarei pentru ca orasul sa nu devina un focar de boala. Multi dintre cei veniti acasa nu respecta masurile impuse de autoritati.

Ancheta epidemiologica extinsa la Ciuruleasa, comuna din Apuseni cu focar de coronavirus

Directia de Sanatate Publica a extins ancheta epidemiologica la nivelul intregii comune Ciuruleasa din Alba, unde au fost confirmate 11 cazuri de imbolnavire cu COVID 19.

Focar de coronavirus intr-o comuna din Apuseni. 12 persoane au fost confirmate cu COVID 19 la Ciuruleasa

Un numar de 12 persoane din comuna Ciuruleasa au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. in aceasta localitate a fost confirmat in urma cu cateva zile un barbat in varsta de 70 de ani, cel care ar fi cazul zero de la care a plecat focarul.

CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru Tandarei, dupa ce orasul a intrat in carantina totala

In urma instituirii carantinei in orasul Tandarei, CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei decat pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanta Militara, informeaza operatorul feroviar intr-un comunicat de presa transmis, sambata, Agerpres.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat au sustinut o declaratie de presa la sediul MAI. Echipa Ministerului de Interne a prezentat masurile din noua Ordonanta Militara 7.

Armata face legea in Tandarei. Amenzi in orasul-carantina pentru oamenii iesiti din case

Armata rescrie regulile la Tandarei, orasul din care nimeni nu mai iese si in care nimeni nu mai intra. Pe strazi, sunt mai multi politisti, militari si jandarmi decat locuitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )