Libnet.ro
UNICEF

22:00

O prostituata din Romania este acuzata ca a santajat un preot din Austria

România Liberă România Liberă,
O prostituata din Romania este acuzata ca a santajat un preot din Austria

O prostituata din Romania este acuzata ca a santajat un preot din Austria. santajul a durat doi ani si jumatate, iar suma ceruta a ajuns la 400. 000 de euro. continuă pe România Liberă

Investitorii straini: Sistemul de taxare din Romania este necompetitiv, iar birocratia, excesiva

Sistemul de taxare din Romania este necompetitiv in comparatie cu alte tari iar acest lucru se datoreaza, in mare parte, birocratiei excesive pe care companiile o resimt in relatia cu autoritatilor fiscale, considera investitorii straini, potrivit unui comunicat de presa difuzat miercuri. Consiliul Investitorilor Straini - FIC publica de doua ori pe an Indicele perceptiei despre mediul de afaceri, realizat printre membrii sai. Companiile membre FIC reprezina un segment important din investitiile straine directe in Romania, cumuland aproximativ doua treimi din totalul acestora, cu o contributie semnificativa la PIB-ul Romaniei. Descarca Raportul complet din atasament.

MullenLowe Profero: Vrem sa exportam multe campanii din Romania

Romania este o tara foarte buna de export in ceea ce priveste realizarea de campanii de comunicare datorita raportului bun intre salariile angajatilor si cunostintele acestora, in special in zona de tehnologie si limbi straine, a declarat pentru.

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

Care este orasul cu cea mai buna calitate a vietii din Romania

Timisoara este orasul din Romania ai carui locuitori se bucura de cea mai buna calitate a vietii. Acest lucru reiese dintr-un studiu realizat de cunoscutul portal Numbeo. om, care centralizeaza informatiile furnizate de milioane de cititori. in clasamentul romanesc, Timisoara se afla pe primul loc, cu 163,81 puncte.

Romania este capabila sa contribuie substantial la activitatea anti-mita a OCDE

Promovarea unui cadru de afaceri concurential, corect si lipsit de coruptie constituie unul dintre obiectivele specifice ale guvernului roman si suntem increzatori ca Romania este capabila sa contribuie substantial la activitatea anti-mita a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), a declarat miercuri, la Paris, ministrul justitiei Raluca Pruna, intr-un discurs sustinut in cadrul reuniunii ministeriale cu tema Conventia anti-mita si rolul sau in lupta globala impotriva coruptiei, organizata de OCDE.

in Romania este o stare generalizata de nemultumire fata de piata de capital

In Romania este o stare generalizata de nemultumire fata de piata de capital, remarca Ludwik Sobolewski, CEO Bursa de Valori Bucuresti BVB), care considera ca, printre altele, aceasta piata are nevoie de siguranta, dar si de imbunatatirea constanta a reglementarilor, de reforma interna a institutiilor aferente si de iesirea tarii din tiparele in care s-a asezat.

Comisia Europeana: Atentie la branza de oaie din Romania. Riscul este grav

Comisia Europeana a emis o alerta privind posibila existena a bacteriei Escherichia coli in branza de oaie provenind din Romania, dupa ce Italia a semnalat imbolnavirea copilului roman internat in Florenta, scrie Mediafax.

VIDEO Cum arata cel mai modern Palat de Justitie din Romania. Este cea mai mare investitie a Bancii Mondiale in sistemul judiciar

Cel mai modern Palat de Justitie din Romania a fost inaugurat la Oradea. Panglica inaugurala a fost taiata de catre un consilier al ministrului Justitiei, Mircea Aron, presedintele CSM si judecatorul Claudiu Rus, presedintele Curtii de Apel Oradea.

Florin Danescu, ARB, despre piata cardurilor din Romania: Nu e la fel de elastica precum cea a altor produse bancare

Piata cardurilor din Romania nu este la fel de elastica precum cea a altor produse bancare, a declarat Florin Danescu, presedintele ARB, facand referire la comportamentul celor doua tipuri de consumatori si la imaginea pe care o au despre banci,.

Fanii lui PSV si-au batut joc de niste tiganci din Romania (video)

Fanii celor de PSV Eindhoven au denigrat niste tiganci din Romania, cersetoare din Piata Mayor din Madrid, oferindu-le monede intr-un mod umilitor. In rasetele generale, dar si pe fondul unor scandari precum cele de pe stadion unfotbal, olandezii aruncau in acelasi timp monede, iar tigancile le culegeau cu repeziciune de pe jos, cerandmai multe. Scena a fost filmata si criticata la posturile tv din Spania. Trecatorii spanioli din Piata Mayorau reactionat si ei, aratandu-le fatis fanilor de la PSV, prin gesturi sau vorbe, ca nu procedeazacorect. In Biblie, Isus a spus ca trebuie sa dam celor mai saraci decat noi, pentru ca astfel ne dam si noua. Tot aurul cu care ramanem dupaeste cel pe care l-am dat, l-am oferit celor mai saraci in timpul vietii. Insa, nu acesta este modul in care se ofera unor oameni mai saraci decat tine. In inconstienta si superioritatealor inchipuita, cei care au facut asta, mai devreme sau mai tarziu isi vor primi pedeapsa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )