Libnet.ro
UNICEF

07:15

Protest cu 500 de cruci pe pamantul viitoarei moschei din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Protest cu 500 de cruci pe pamantul viitoarei moschei din Bucuresti

Un nou protest a avut loc, sambata seara, pe terenul alocat de Guvern constructiei unei moschei, unde peste 200 de persoane au mers si au infipt 500 de cruci in cadrul unei procesiuni religioase, scrie. continuă pe Antena3

Reactia BOR dupa sfintirea a 100 de cruci pe locul viitoarei moschei

Biserica Ortodoxa Romana BOR) s-a dezis de gestul sfintirii a 100 de cruci pe terenul destinat constructiei viitoarei moschei.

Reactia BOR dupa sfintirea a 100 de cruci pe terenul viitoarei moschei. Este un gest provocator

Slujba de sfintire a 100 de cruci pe terenul destinat constructiei viitoarei moschei, ce a avut loc luni seara, a fost oficiata de trei preoti necanonici si reprezinta un gest provocator, spune conducerea.

500 de cruci sfintite ca protest impotriva megamoscheii din Bucuresti. Slujba, tinuta de preoti raspopiti tocmiti de atentatorul cu porci

Atentatorul cu porci organizeaza sambata, 19 septembrie, un nou prostest fata de ridicarea megamoscheii din Bucuresti. De aceasta data, bucuresteanul va aduce 500 de cruci de lemn pe care le va sfintii cu ajutorul unor preoti dati afara din Biserica Ortodoxa Romana.

incepe slujba de sfintire a celor 500 de cruci aduse pe terenul pe care ar urma sa fie ridicata megamoscheea din Bucuresti

Sambata, 19 septembrie, de la ora 18. 00, atentatorul cu porci un nou prostest fata de ridicarea megamoscheii din Bucuresti. De aceasta data, bucuresteanul aduce 500 de cruci de lemn pe care le va pune pe terenul pe care urmeaza sa fie ridicat lacasul de cult. De asemenea, mai multi preoti dati afara din BOR vor organiza o slujba de sfintire.

Prostituata cu clienti in uniforma: Doi politisti ii cer favoruri sexuale unei minore care isi racoleaza clientii pe strazile din Bucuresti (VIDEO)

O prostituata din Capitala ar putea starni un scandal imens in Politia Romana. Povestea Ioanei, o tanara de 17 ani, incepe intr-o seara pe cand iesise la munca, intr-o intersectie din Bucuresti. Atunci,.

Patriarhia Romana dezaproba actiunea provocatoare prin care 100 de cruci au fost sfintite si montate pe terenul viitoarei moschei de la Bucuresti

Patriarhia Romana dezaproba actiunea prin care aproximativ 200 de persoane au luat parte la o slujba de sfintire a 100 de cruci de lemn, care mai apoi au fost montate pe terenul pe care Guvernul l-a alocat.

Neagu Djuvara critica dur constructia unei moschei in Bucuresti: Este o crima

Neagu Djuvara a declarat, marti seara, la Realitatea Tv, ca ridicarea unei moschei la Bucuresti este o greseala, o crima, care sa atraga 6000 de studenti si altceva din tari asiatice.

Mii de morti si raniti, bilantul accidentelor din Bucuresti. Care sunt zonele negre ale Capitalei

In anul 2014, in Bucuresti, au avut loc peste 3. 200 de accidente rutiere, soldate cu zeci de morti si mii de raniti. Si in prima jumatate a anului 2015, Capitala a inregistrat extrem de multe evenimente.

Evazionistii din Bucuresti si alte doua judete, in vizorul politistilor

Politistii argeseni efectueaza, joi, sase perchezitii in Bucuresti, Arges si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de aproximativ 250. 000 de lei.

Inspector antifrauda din Bucuresti, trimis in judecata de procurorii DNA in stare de arest pentru luare de mita

Dan-Constantin Iarim, inspector antifrauda la Directia Regionala Antifrauda Fiscala Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru luare de mita, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )