Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mii de morti si raniti, bilantul accidentelor din Bucuresti. Care sunt zonele negre ale Capitalei

Antena3 Antena3,
Mii de morti si raniti, bilantul accidentelor din Bucuresti. Care sunt zonele negre ale Capitalei

In anul 2014, in Bucuresti, au avut loc peste 3. 200 de accidente rutiere, soldate cu zeci de morti si mii de raniti. Si in prima jumatate a anului 2015, Capitala a inregistrat extrem de multe evenimente. continuă pe Antena3

Primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil in Romania (VIDEO)

Postul B1 TV a oferit, in exclusivitate, primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti. Cei care vor fi distribuiti aici vor avea de suportat conditii destul de grele: sunt patru paturi intr-o camera.

Prostituata cu clienti in uniforma: Doi politisti ii cer favoruri sexuale unei minore care isi racoleaza clientii pe strazile din Bucuresti (VIDEO)

O prostituata din Capitala ar putea starni un scandal imens in Politia Romana. Povestea Ioanei, o tanara de 17 ani, incepe intr-o seara pe cand iesise la munca, intr-o intersectie din Bucuresti. Atunci,.

Festivalul fructelor de mare, de vineri pana duminica, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Festivalul fructelor de mare, care aduce bucurestenilor preparate precum bors de peste sau paella, va avea loc de vineri pana duminica in Oraselul Copiilor din Capitala, anunta Agerpres. Ceaune cu bors de peste autentic romanesc, cazane imense cu raci si midii, tavi enorme cu paella, pesti la gratar de nenumarate soiuri, frigarui de creveti, calamari, caracatita, pui de balta si multe alte surprize savuroase sunt pregatite de organizatori.

Femeia din Roman care este acuzata ca si-a ucis sotul si apoi l-a transat a fost arestata: Fosta profesoara urmeaza sa fie testata psihologic

Fosta profesoara din Roman care si-a omorat sotul, apoi l-a transat si l-a carat pana in Targu Frumos in trei saci de plastic, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, iar joi vor fi finalizate.

Profesoara din Roman care si-a transat sotul, audiata la Parchetul Neamt

Profesoara din Roman care si-a transat sotul este audiata, marti seara, de procurorii de la Parchetul Neamt. Anchetatorii nu stiu momentan daca femeia avea discernamant cand a comis fapta, deoarece este.

Australia: Cel mai lung lant vulcanic din lume, care se intinde pe mai mult de 2.000 de km, a fost descoperit de cercetatori

Cel mai lung lant vulcanic din lume care se intinde de-a lungul coastei de est a Australiei a fost descoperit de cercetatori, potrivit unui studiu publicat in revista Nature, informeaza agentia Xinhua. Este.

La cat a ajuns bilantul inundatiilor din statul american Utah

Inundatiile din statul american Utah s-au soldat cu 16 morti, iar o alta persoana este in continuare data disparuta.

I-a dat bani unei cersetoare din Bucuresti. Nu i-a venit sa creada ce s-a intamplat dupa

Cersetorii, copii sau oameni in varsta, invalizi adevarati sau prefacuti) ne trezesc compasiunea si le dam cate un ban. Adesea, insa, in spatele lor se afla sefi de retele care o duc foarte bine pe.

Dosar de politician: Generalul Ontanu, primarul de patru mandate care poate deveni cel mai longeviv edil in functie din Bucuresti (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de politician despre Neculai Ontanu, primarul- general cu 2 stele, care conduce sectorul 2 al Capitalei. Acesta trudeste in functie de nu mai putin de 15.

FOTO. Protest inedit: Sute de cruci, pe terenul viitoarei moschei din Bucuresti

100 de cruci au fost sfintite si montate pe terenul pe care se presupune ca va fi construita o moschee, de catre Muftiatul Cultului Musulman in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )