Libnet.ro
UNICEF

17:00

Protest de amploare in Piata Victoriei! Actorii au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirile vizavi de taierile bugetelor institutiilor de cultura

Antena3 Antena3,
Protest de amploare in Piata Victoriei! Actorii au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirile vizavi de taierile bugetelor institutiilor de cultura

Actorii teatrelor din Capitalas-au strans duminica in Piata Victoriei, in semn de solidaritate cu cei care insitutiile de cultura au incheiat contractele de colaborare, ca urmare a lipsei de. continuă pe Antena3

Protest al actorilor in Piata Victoriei: Artistii au iesit in strada, nemultumiti de taierile bugetelor institutiilor de cultura (VIDEO)

Zeci de actori protesteaza duminica seara in Piata Victoriei fata de taierile salariale din ultima vreme. Actorii sustin ca institutiile de cultura din Capitala au avut parte de tarieri masive din bugetul.

Angajatii teatrelor si colaboratorii protesteaza, duminica, in Piata Victoriei, fata de concedierile masive si intarzierile salariale

Artisti si persoane angajate sau in colaborare cu institutii din mediul cultural din Bucuresti vor protesta duminica, in Piata Victoriei, intr-un gest de solidaritate pentru cei care au fost concediati ca umare a taierilor bugetului si a intarzierii subventiilor din partea primariei municipiului Bucuresti, arata pagina de Facebook a evenimentului Im-protest In Piata Victoriei Chemam Toti Artistii in Strada). Totodata, presedintele Comisiei de cultura, Gigel Stirbu, critica, intr-un comunicat de presa, recentele disponibilizari din teatrele romanesti. Cand nu aduce beneficii electorale, cultura e aruncata la gunoi de catre PSD, spune Gigel Stirbu.

Protest al artistilor in Piata Victoriei

Un protest al artistilor este anuntat pe retelele sociale pentru duminica seara in Piata Victoriei, .

Protest al actorilor, duminica, in Piata Victoriei

Un protest al actorilor este anuntat pe retelele sociale pentru duminica seara, la ora 18. 00, in Piata Victoriei, in urma taierilor bugetare de la institutiile de cultura, care au dus si la concedieri.

Un protest al actorilor este anuntat duminica, de la ora 18.00, in Piata Victoriei

Un protest al actorilor este anuntat pe retelele de socializare pentru duminica seara, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei, in urma taierilor bugetare de la institutiile de cultura, care au dus la concedieri.

Artistii protesteaza duminica seara in Piata Victoriei

Un protest al artistilor este anuntat pe retelele sociale pentru duminica seara in Piata Victoriei, in urma taierilor bugetare de la institutiile de cultura, care au dus si la concedieri.

Protestul artistilor in Piata Victoriei. Victor Rebengiuc: Doi golani au facut un program de guvernare pe un sistem Caritas, si iata ca falimentul e aici

Aproximativ 250 de artisti protesteaza, in Piata Victoriei din Capitala, acestia fiind nemultumiti de taierile bugetare si de concedierile de la institutiile de cultura.

Artistii ies duminica in strada: Solidaritate pentru cei care au fost concediati

Artisti si persoane angajate in mediul cultural protesteaza duminica, in Piata Victoriei, in semn de solidaritate cu cei care au fost concediati ca umare a taierilor bugetului. Adrian Loghin, initiatorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )