Libnet.ro
UNICEF

00:07

Protest la Cluj fata de legile justitiei. Actuala coalitie de guvernare sustine hotia, ineficienta, haosul

Adevărul Adevărul,
Protest la Cluj fata de legile justitiei. Actuala coalitie de guvernare sustine hotia, ineficienta, haosul

Clujenii sunt invitati duminica, de la ora 18. 00, in Piata Unirii, la un nou protest fata de Legile Justitiei si fata de modificarea legislatiei fiscale. Romanii sunt chemati sa iasa in strada in toata tara de 42 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical si Cartel Alfa. continuă pe Adevărul

Protest la Cluj: STOP Legile justitiei! Actuala coalitie de guvernare sustine hotia, ineficienta, haosul

Clujenii sunt invitati duminica, de la ora 18. 00, in Piata Unirii, la un nou protest fata de Legile Justitiei si fata de modificarea legislatiei fiscale. Romanii sunt chemati sa iasa in strada in toata tara de 42 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical si Cartel Alfa.

Ciolos, la protest: Noi ne razboim pe legile justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos participa la protestul din Bucuresti, el declarand ca este in strada pentru a sze razboi pe legile justitiei, fiindca sunt cativa lideri politici care au probleme cu justitia si care sunt gata sa faca orice pentru a-si apara interesele personale, inclusiv de a pune in pericol credibilitatea si stabilitatea Romaniei, informeaza News. ro.

Protest la Alexandria Stop Legile Justitiei! Nu scapati!

Alexandrenii sunt chemati sa iasa in strada duminica, 26 noiembrie, la protestul Alexandria-Stop Legile Justitiei! Nu scapati!.

Un nou protest la Zalau. STOP Legile Justitiei! NU scapati!

Zalauanii sunt asteptati duminica, 26 noiembrie, de la ora 19, pe platoul de marmura din centrul orasului la o noua actiune de protest.

FOTO Aproximativ 200 de craioveni protesteaza in Piata Mihai Viteazu fata de legile justitiei

Aproximativ 200 de craioveni protesteaza, la aceasta ora, in Piata Mihai Viteazu. Manifestatii sunt programate in Bucuresti si in aproape 80 de orase, dar si in strainatate, la Milano, Zurich, Birmingham si Paris.

Hotii nu ma lasa, vreau sa stau in casa: Protest, la Iasi, fata de modificarile la legile justitiei

Iesenii au iesit duminica seara in strada pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei. Potrivit ziaruldeiasi. ro, cel putin o mie de persoane s-au adunat in Piata Unirii, de unde au.

Ministerul Public: Modificarile adoptate de Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei contureaza premisele eliminarii independentei procurorului

Ministerul Public avertizeaza ca forma in care au fost modificate unele articole de lege in Comisia speciala din Parlament in care se discuta Legile Justitiei contureaza, in mod evident, premisele eliminarii independentei procurorului, ca prima etapa pentru anularea statutului de magistrat al acestuia.

Ultima zi din viata noastra, asa cum o stim: Proteste de amploare anuntate, pentru duminica, impotriva modificarilor la legile justitiei

Mii de oameni se pregatesc sa iasa din nou in strada, duminica seara, pentru a manifestat impotriva atacului dat de PSD-ALDE la adresa justitiei prin modificarile la legile justitiei pregatite.

CSM, despre prezenta lui Victor Alistar la dezbaterile din Comisia pe legile Justitiei: Persoanele desemnate sa reprezinte Consiliul la aceste dezbateri sunt judecatoarele Maria Ceausescu si Adreea Uzlau

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) informeaza vineri, dupa ce Victor Alistar, membru CSM din partea societatii civile, a participat la Comisia speciala parlamentara in care se discuta legile justitiei, ca persoanele desemnate sa reprezinte CSM la aceste dezbateri au fost judecatoarele Maria Ceausescu si Adreea Uzlau, acestea fiind singurele mandatate sa prezinte pozitiile si amendamentele Consiliului la proiectele de legi.

Marton Arpad (UDMR): Calendarul propus de PSD pentru legile justitiei e NEREALIST

Calendarul propus de PSD pentru modificarea legilor justitiei este nerealist, a declarat la RFIdeputatul UDMR Marton Arpad, vicepresedinte al comisiei Iordache. Arpad crede ca legile justitiei nu vor putea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )