Libnet.ro
UNICEF

23:15

Protest fata de OUG pe Justitie, duminica, in Piata Victoriei. Daca nici acum nu intelegeti incotro ne duce subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti pentru alte cateva decenii

B1 B1,
Protest fata de OUG pe Justitie, duminica, in Piata Victoriei. Daca nici acum nu intelegeti incotro ne duce subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti pentru alte cateva decenii

Un protest este anuntat duminica seara, in Piata Victoriei, fata de noua Ordonanta de Urgenta care modifica Legile Justitiei. Evenimentul a fost anuntat de Coruptia Ucide, Geeks for Democracy, Initiati. continuă pe B1

Ciolos, in Piata Victoriei: Daca nu organizam anticipate pentru un nou guvern, riscam in cateva luni sa nu mai putem plati pensii si salarii

Liderii USR si PLUS se afla in Piata Victoriei, la protestul la care participa cateva mii de oameni impotriva OUG 7. Dacian Ciolos a declarat ca trebuie organizate alegeri anticipate pentru a avea un nlou guvern legitimat politic, iar Dan Barna a declarat ca Romania nu poate sa ajunga o anexa a Rusiei. Ciolos a anuntat ca alianta USR-PLUS va contesta saptamana viitoare OUG 7 la toate Curtile de apel din tara.

Mihai Sora: Ne vedem duminica seara in Piata Victoriei / Cata frunza, cata iarba / Toate firicelele de praf din acest colt de tara

Mihai Sora, in varsta de 102 ani, si-a anuntat, ca de obicei, prezenta la protestul de duminica seara, din Piata Victoriei. Filosoful a indemnat la o prezenta cat mai mare a romanilor in.

Alianta 2020 USR PLUS se alatura protestului de duminicadin Piata Victoriei

Alianta 2020 USR PLUS lanseaza, printr-un comunicat, un apel catre toti romanii de buna credinta in incercarea de a opri cat mai repede asaltul PSD-ALDE asupra statului de drept din Romania si anunta ca se alatura protestatarilor duminica, 24 februarie, in Piata Victoriei.

Dragnea la inchisoare, nu la guvernare!. Peste 10.000 de oameni au protestat in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE:Protestatarii incep sa se retraga usor-usor din Piata Victoriei. Numarul lor a ajuns la circa 5. UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa.

Peste 10.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa creasca. Manifestantii nu au uitat nici de alegerile parlamentare din Republica Moldova: Putin, nu uita, Moldova nu e a.

Magistratii din Cluj protesteaza fata de OUG pe Justitie adoptata de Guvernul PSD-ALDE (VIDEO)

Circa 100 de judecatori, procurori si grefieri clujeni protesteaza, vineri dimineata, in fata Curtii de Apel Cluj. Magistratii sustin ca politicul incearca subjugarea justitiei. Picatura care a umplut.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Protest impotriva Guvernului in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au strans in Piata Victoriei, duminica seara, pentru a protesta fata de OUGprin care s-au adus modificari legilor Justitiei. Protestatarii scandeaza impotriva ordonantei de.

Filosoful Mihai Sora: Ne vedem mine seara n Piata Victoriei: cta frunza, cta iarba, toate firicelele de praf din acest colt de tara

Filosoful Mihai Sora a anuntat ca va fi din nou maine in Piata Victoriei, indemnand oamenii sa vina in numar cat mai mare la protestul programat duminica in Bucuresti fata de OUG de modificare a legilor justitiei.

Protest fata de Ordonanta Tudorel: ne vedem in Piata Unirii din Cluj. Ca sa-i OPRIM

Clujenii vor protesta duminica, de la 18. 00 la 21. 00, in Piata Unirii, fata de Ordonanta de Urgenta prin care ministrul de Justitie Tudorel Toader isi subordoneaza magistratii. Asta dupa ce, vineri, peste 200 de magistrati din Cluj-Napoca au iesit in strada din acelasi motiv.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )