Libnet.ro
UNICEF

06:30

Protest in Piata Universitatii fata de pozitia lui Klaus Iohannis cu privire la unirea cu R. Moldova

Hotnews Hotnews,
 Protest in Piata Universitatii fata de pozitia lui Klaus Iohannis cu privire la unirea cu R. Moldova

Cateva zeci de persoane au protestat sambata seara, in Piata Universitatii, fata de pozitia exprimata de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste unirea cu Republica Moldova, scandand mesaje unioniste si afisand pancarte critice la adresa declaratiilor sefului statului pe acest subiect, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Protest in Piata Universitatii fata de pozitia lui Iohannis cu privire la unirea cu R. Moldova

Cateva zeci de persoane au protestat sambata seara, in Piata Universitatii, fata de pozitia exprimata de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste unirea cu Republica Moldova, scandand mesaje unioniste si afisand pancarte critice la adresa declaratiilor sefului statului pe acest subiect .

Protest in Piata Universitatii, fata de pozitia lui Iohannis cu privire la unirea cu Republica Moldova

Cateva zeci de persoane au protestat sambata seara, in Piata Universitatii, fata de pozitia exprimata de presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste unirea cu Republica Moldova, scandand mesaje.

Protest anti-Iohannis, sambata, in Piata Universitatii

Valul de nemultumiri pe marginea pozitiilor recente ale presedintelui Romaniei Klaus Iohannis se muta din mediul online in strada.

Cum comenteaza Alina Gorghiu pozitia lui Klaus Iohannis in conflictul ANAF-Antena 3

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, intr-o conferinai de presa, ca in conflictul dintre trustul Intact si ANAF, presedintele Klaus Iohannis a facut o declaratie din perspectiva preocuparilor firesti pentru a asigura echilibrul in societate, conform prerogativelor constitutionale. Practic, interventia lui Iohannis a fost vazuta ca un gest normal.

VIDEO Klaus Iohannis face un pas inapoi in cazul Antena 3: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apar pe nimeni in fata legii

Presedintele Klaus Iohannis a revenit, vineri seara, la Bruxelles, asupra declaratiilor facute cu privire la interventia ANAF de la sediul trustului Intact. Fostul sef al statului a aratat ca a inteles mesajul transmis pe Facebook, unde a fost aspru criticat pentru afirmatiile facute. Iohannis a mai precizat ca nu a avut intentia sa apere Antenele in fata legii.

VIDEO Klaus Iohannis: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apar pe nimeni in fata legii

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri seara, la Bruxelles, o serie de precizari in legatura cu declaratiile facute privind scandalul evacuarii posturilor de televiziune ale grupului Intact din sediul confiscat de stat de la Dan Voiculescu, pentru recuperearea prejudiciului din dosarul ICA.

Cele mai bune bancuri despre Klaus Iohannis: Un procuror DNA se lauda ca detine o inregistrare in care Iohannis...

Tacerea proverbiala a presedintelui Klaus Iohannis, dar si apetenta sa pentru concedii si proprietati imobiliare au devenit o sursa nesecata de bancuri pentru romanul care face haz de necaz, mai ales acum, cand multi alegatori considera ca presedintele ar fi trebuit sa taca, asa cum a dovedit adesea ca stie sa o faca, in loc sa vorbeasca despre ordinul de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Am pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul Consiliului European, ca in cadrul discutiilor a pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen si in favoarea mentinerii conceptului de uniune tot mai integrata, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis despre acordul cu M. Britanie: Suntem foarte bucurosi ca negocierile au dat acest rezultat

Indexarea alocatiilor care sunt deja in plata pentru copiii ramasi acasa ai lucratorilor din alte state UE stabiliti in Marea Britanie se va putea aplica doar incepand cu anul 2020, a declarat presedintele Klaus Iohannis la finalul Consiliului.

Analiza: Unde a intervenit Klaus Iohannis pentru trustul Intact

Presedintele Klaus Iohannis s-a pozitionat de partea trustului patronat de Dan Voiculescu, in timp ce liderul PSD Liviu Dragnea ameninta cu o motiune de cenzura pe acest subiect. in apararea Antena 3 au intervenit, joi, si institutii precum CNA sau Avocatul Poporului. Scandalul a luat amploare in conditiile in care ANAF a intervenit pentru aplicarea unei hotarari judecatoresti, iar modul in care a intervenit institutia nu este clar, din punct de vedere faptic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )