Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Klaus Iohannis: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apar pe nimeni in fata legii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apar pe nimeni in fata legii

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri seara, la Bruxelles, o serie de precizari in legatura cu declaratiile facute privind scandalul evacuarii posturilor de televiziune ale grupului Intact din sediul confiscat de stat de la Dan Voiculescu, pentru recuperearea prejudiciului din dosarul ICA. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis face un pas inapoi in cazul Antena 3: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apar pe nimeni in fata legii

Presedintele Klaus Iohannis a revenit, vineri seara, la Bruxelles, asupra declaratiilor facute cu privire la interventia ANAF de la sediul trustului Intact. Fostul sef al statului a aratat ca a inteles mesajul transmis pe Facebook, unde a fost aspru criticat pentru afirmatiile facute. Iohannis a mai precizat ca nu a avut intentia sa apere Antenele in fata legii.

Iohannis face un pas inapoi in cazul Antena 3: Am inteles foarte clar mesajul primit via Facebook

Presedintele Klaus Iohannis a revenit, vineri seara, la Bruxelles, asupra declaratiilor facute cu privire la interventia ANAF de la sediul trustului Intact. Seful statului a aratat ca a inteles mesajul transmis pe Facebook, unde a fost aspru criticat pentru afirmatiile facute. Iohannis a mai precizat ca nu a avut intentia sa apere Antenele in fata legii.

Iohannis: Am inteles foarte clar mesajul pe care l-am primit via Facebook. Vreau sa se impuna legea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la Bruxelles, ca intelege foarte clar mesajul pe care romanii i l-au dat pe Facebook dupa declaratiile sale pe tema Intact, el dand asigurari ca nu a avut si nu are nicio intentie de a apara pe cineva in fata legii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )