Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Am pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Am pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la finalul Consiliului European, ca in cadrul discutiilor a pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen si in favoarea mentinerii conceptului de uniune tot mai integrata, scrie Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis: Am pledat pentru necesitatea mentinerii integritatii spatiului Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca Romania este parte la solutia in cazul crizei migratiei, punctand ca la reuniunea Consiliului European a pledat pentru mentinerea spatiului Schengen, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis merge la Consiliul European. Agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, iar, pentru prima data, seful statului va participa si la Summitul Partidului Popular European, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. De asemenea, el va avea o intrevedere cu prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo.

FOTO: Mircea Badea isi indeamna fanii sa dea like paginii lui Klaus Iohannis

Realizatorul Mircea Badea isi indeamna, joi, fanii, sa dea like paginii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce peste 10. 000 de persoane au dat unfollow paginii oficiale a presedintelui, ca urmare a declaratiilor facute, miercuri, cu privire la evacuarea Antenelor.

Dupa alegeri voi provoca partidele la o discutie despre modernizarea Constitutiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca intentioneaza sa schimbe Constitutia, subliniind ca va provoca partidele politice la o discutie pe aceasta tema dupa alegeri, transmit surse din presa.

Cele mai bune bancuri despre Klaus Iohannis: Un procuror DNA se lauda ca detine o inregistrare in care Iohannis...

Tacerea proverbiala a presedintelui Klaus Iohannis, dar si apetenta sa pentru concedii si proprietati imobiliare au devenit o sursa nesecata de bancuri pentru romanul care face haz de necaz, mai ales acum, cand multi alegatori considera ca presedintele ar fi trebuit sa taca, asa cum a dovedit adesea ca stie sa o faca, in loc sa vorbeasca despre ordinul de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group.

intrevedere a lui Iohannis cu premierul Poloniei, inainte de Consiliul European. Ce au discutat presedintele Romaniei si Beata Szydlo

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu prim-ministrul Poloniei, Beata Szydlo, in marja reuniunii Consiliului European de la Bruxelles, cu care a discutat despre relatia bilaterala, renegocierea relatiei dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana si provocarile de securitate din estul Europei.

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, batjocorit pe Facebook dupa ce a luat apararea Antenei 3

Presedintele Klaus Iohannis a fost aspru criticat pe pagina de Facebook, dupa ce miercuri seara a declarat ca cei de la la ANAF au avut o abordarea heirupista, considerata nepotrivita, daca nu discutabila.

Mircea Badea cere fanilor sai de pe Facebook sa-l ajute pe Klaus Iohannis cu like-uri

Mircea Badea isi indeamna fanii sa il ajute cu like-uri pe presedintele Klaus Iohannis, care a pierdut peste 12. 000 de like-uri pe pagina sa de Facebook dupa ce, in urma cu o zi, a luat apararea Antenei 3 in disputa cu ANAF.

Cum pierde Klaus Iohannis increderea internautilor

Declaratia de miercuri dupa-amiaza a lui Klaus Iohannis in care admonesta ANAF, luand apararea trustului Intact, a avut un efect negativ puternic asupra imaginii presedintelui pe retele sociale, si nu numai.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )