Libnet.ro
UNICEF

10:31

Protest al transportatorilor pe DN 1, intre Sebes si Alba Iulia; zeci de TIR-uri si camioane au mers cu viteza redusa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Protest al transportatorilor pe DN 1, intre Sebes si Alba Iulia; zeci de TIR-uri si camioane au mers cu viteza redusa

Cateva zeci de transportatori au circulat cu viteza redusa si au claxonat, marti, pe drumul national 1, intre Sebes si Alba Iulia, in semn de protest fata de valoarea ridicata a politelor RCA. continuă pe Wall-Street Ro

Protest al transportatorilor impotriva preturilor mari pentru politele RCA. Zeci de TIR-uri au mers cu viteza mica si au claxonat intre Sebes si Alba

Cateva zeci de transportatori au circulat cu viteza redusa si au claxonat, marti, pe drumul national 1, intre Sebes si Alba Iulia, in semn de protest fata de valoarea ridicata a politelor RCA, scrie News. ro.

Adolescent injunghiat cu un cutit la Alba Iulia de doi tineri care au vrut sa ii fure bicicleta

Un adolescent in varsta de 16 ani din Alba Iulia a fost injunghiat sambata seara, in plina strada. Doi minori au incercat sa il deposedeze de bicicleta. Baiatul a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia cu rani in zona lombara.

Tanar de 17 ani arestat la Alba Iulia pentru tentativa de omor. A injunghiat un minor pentru o bicicleta

Un tanar in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv, iar un altul de 16 ani a fost pus sub control judiciar la Alba Iulia intr-un caz de tentativa de omor. Victima este un adolescent, care a fost injunghiat in urma unui scandal ce a avut loc sambata seara.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )