Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un protestatar a fost impuscat mortal in timpul protestelor din Belarus. Imaginile VIDEO sunt socante

Playtech Playtech,
Un protestatar a fost impuscat mortal in timpul protestelor din Belarus. Imaginile VIDEO sunt socante

Mii de belarusieni s-au adunat pe 15 august pentru a aduce un omagiu memoriei unui barbat care a murit in timpul protestelor in urma alegerilor prezidentiale de saptamana trecuta. Au ajuns in locul in care a murit Alexander Taraikovsky, in Piata Puskinskaya si au pus flori formand un adevarat munte de flori de 1,5 metri . continuă pe Playtech

VIDEO Belarus: Imagini cu primul protestatar care ar fi fost impuscat mortal de politie Oamenii protesteaza in fata televiziunii publice, acuzand manipularea

Presa si internautii din Belarus au publicat, in premiera, o inregistrare video in care apare protestatarul Alexander Taraikovsky care ar fi fost impuscat mortal de catre fortele de ordine chiar in a doua noapte de proteste, dupa alegerile prezidentiale din 9 august.

Calvarul protestatarilor din Belarus. Marturisirile sunt socante: Credeam ca vom fi ingropati aici

Batuti si umiliti, bielorusii eliberati din inchisori povestesc despre momentele de groaza prin care au trecut. Marturisirile socante ale protestatarilor din Belarus Cu prilejul manifestarilor fara precedent impotriva victoriei controversate in alegerile prezidentiale a lui Aleksandr Lukasenko, cel putin 6,700 de persoane au fost arestate in Belarus de duminica seara. Acesta se afla la putere .

Ce aplicatie folosesc cei din Belarus ca sa se informeze in ciuda cenzurii

Nexta, un canal media online din Belarus, a devenit o sursa importanta de informatii pentru multi, in timp ce serviciul de internet a fost perturbat in mod semnificativ in tara in urma.

Un barbat din Arad a fost impuscat de politisti, dupa o urmarire ca in filme. A gonit 80 de km cu masina si a trecut de trei filtre. Cum s-a petrecut totul (VIDEO)

Urmarire ca in filme pe strazile din Arad. Un barbat a fost impuscat de politisti, dupa zeci de kilometric de cursa nebuna prin oras. Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe.

SUA si UE discuta situatia din Belarus. Pompeo spune ca sanctiunile ar trebui impuse doar inaltilor oficiali

SUA si UE discuta situatia din Belarus dupa controversatele alegeri prezidentiale de duminica trecuta, a precizat secretarul de stat american Mike Pompeo, aflat in Polonia, in cadrul turneului sau in Europa Centrala.

MAI din Belarus promite sa elibereze astazi protestatarii torturati in centrele de detentie

Adjunctul ministrului de interne din Belarus a anuntat eliberarea tuturor protestatarilor pana vineri. Acest lucru survine dupa ce pe internet au inceput sa circule probe cu privire la batai si maltratare in centrele de detentie, anunta The Guardian.

Protestele din Belarus: Muncitorii au oprit activitatea in mai multe uzine din Minsk

Sute de muncitori din uzinele de tractoare si de automobile din Minsk, capitala Belarusiei, au incetat munca vineri pentru a denunta brutalitatea represiunii manifestantilor, dupa realegerea contestata a presedintelui Alexandr Lukasenko, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2658 seconds )