Libnet.ro
UNICEF

13:00

Proteste la Constanta. Peste 6.000 oameni sunt in strada la demonstratie

Adevărul Adevărul,
Proteste la Constanta. Peste 6.000 oameni sunt in strada la demonstratie

Protestatarii au iesit in strada din nou vineri, 3 februarie. La Constanta, manifestatia precedenta din seara de joi a strans aproape 10. 000 persoane care au marsaluit pe strazile orasului. continuă pe Adevărul

Proteste la Constanta. Peste 4.500 oameni sunt in strada la demonstratie

Protestatarii au iesit in strada din nou vineri, 3 februarie. La Constanta, manifestatia precedenta din seara de joi a strans aproape 10. 000 persoane care au marsaluit pe strazile orasului.

LIVE TEXT / VIDEO Protest spontan in Piata Victoriei, in miez de noapte: Circa 15.000 de oameni au iesit in strada. Situatia este foarte tensionata. Jandarmii au dat cu spray lacrimogen la una dintre intrari. Cele 2 ordonante, publicate in Monitorul Ofic

Protest spontan in Piata Victoriei / Foto: Dan Mihai BalanescuUn protest spontan se desfasoara marti noaptea in Piata Victoriei. Bucurestenii au iesit in strada, la temperaturi de - 8 grade, dupa adoptarea pe ascuns a ordonantelor pentru amnistie mascata. Oamenii au iesit in strada in numar impresionant, ajungand pana la circa 15. 000, potrivit reporterilor HotNews. ro aflati la fata locului. S-a scandat Noaptea, ca hotii, Drangea, nu uita, te asteapta Rahova, Chemati elicopterul, Iesi afara, javra ordinara! si Demisia!. Proteste spontane se desfasoara si in mai multe orase din tara. ----------02:17 Numarul manifestantilor a ajuns la circa 500 de persoane. Protestul se apropie de sfarsit. 02:13 In Piata Victoriei mai sunt circa 1000 de oameni, adunati la una dintre intrari. Se fac apeluri la un magafon pentru proteste si miercuri. 01:57 Lumea inca rezista. Se striga Rusine sa va fie. 01:44 Grupuri parasesc piata. Se striga ne vedem si maine. Mai sunt cateva mii. In continuare portile guvernului sunt blocate. 01:34 La portile Guvernului lumea striga si huiduie. Multi vorbesc de proteste in fiecare zi. La ora aceasta in Bucuresti sunt -8 grade. 01:24 Piata se goleste treptat. Inca sunt peste 6000. Lumea ramane agitata la gardurile Guvernului si la porti. O femeie a iesit din incinta Guvernului la poarta si a incercat de mai multe ori sa ii provoace pe manifestanti.

LIVE TEXT / VIDEO Protest spontan in Piata Victoriei, in miez de noapte: Circa 15.000 de oameni au iesit in strada. Situatia este foarte tensionata. Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene la intrarea din strada Paris. Cele 2 ordonante, publicate in Monitor

Protest spontan in Piata Victoriei / Foto: Dan Mihai BalanescuUn protest spontan se desfasoara marti noaptea in Piata Victoriei. Bucurestenii au iesit in strada, la tempertauri de - 8 grade, dupa adoptarea pe ascuns a ordonantelor pentru amnistie mascata. Oamenii au iesit in strada in numar impresionant, ajungand pana la circa 15. 000, potrivit reporterilor HotNews. ro aflati la fata locului. S-a scandat Noaptea, ca hotii, Drangea, nu uita, te asteapta Rahova, Chemati elicopterul, Iesi afara, javra ordinara! si Demisia!. Proteste spontane se desfasoara si in mai multe orase din tara. ----------01:57 Lumea inca rezista. Se striga Rusine sa va fie. 01:44 Grupuri parasesc piata. Se striga ne vedem si maine. Mai sunt cateva mii. In continuare portile guvernului sunt blocate. 01:34 La portile Guvernului lumea striga si huiduie. Multi vorbesc de proteste in fiecare zi. La ora aceasta in B sunt -8 grade. 01:24 Piata se goleste treptat. Inca sunt peste 6000. Lumea ramane agitata la gardurile Guvernului si la porti. O femeie a iesit din incinta Guvernului la poarta si a incercat de mai multe ori sa ii provoace pe manifestanti. 01:17 Cele doua ordonante au fost publicate in Monitorul Oficial. 01:15 Multimea a inceput sa scada in numar Dar tot vorbim de circa 10. 000 de persoane. 01:05 La fata locului au sosit mai multi jandarmi echipati si incearca sa ii adune pe protestatari de pe strazile laterale. Manifestantii i-au primit cu huiduieli, reprosandu-le ca apara hotii si ca au depus un juramant sa apere tara. 00:54 Potrivit informatiilor HotNews. ro, la ora aceasata in cladirea Guvernului nu se mai afla nici premierul si nici unul dintre ministrii cabinetului.

Vineri, noi proteste la Pitesti. Peste 200o de oameni sunt in strada

De la ora 19. 00, in centrul Pitestiului au inceput sa se auda din nou sloganuri impotriva masurilor adoptatemarti searade Guvernul Romaniei si impotriva liderului PSD, LiviuDragnea.

Vineri, a patra zi de proteste la Pitesti. Peste 200o de oameni sunt in strada

De la ora 19. 00, in centrul Pitestiului au inceput sa se auda din nou sloganuri impotriva masurilor adoptatemarti searade Guvernul Romaniei si impotriva liderului PSD, LiviuDragnea.

Proteste la Constanta. Oamenii ies din nou in strada

Protestatarii ies in strada din nou vineri, la ora 18. La Constanta, manifestatia precedenta din seara de joi, 2 februarie, a strans aproape 10. 000 persoane care au marsaluit pe strazile orasului.

Peste 6.000 de sibieni au iesit in strada: Iohannis, nu uita, Sibiul e de partea ta

Numarul protestatarilor care au iesit in strada depaseste 6. 000, iar oamenii continua sa vina in valuri. Se scandeaza impotriva Guvernului.

Peste 20.000 de sibieni au iesit in strada: Iohannis, nu uita, Sibiul e de partea ta

Numarul protestatarilor care au iesit in strada depaseste 20. 000, iar oamenii continua sa vina in valuri. Se scandeaza impotriva Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )