Libnet.ro
UNICEF

11:45

Proteste dupa decizia Senatului in cazul Oprea, in Bucuresti si in mai multe orase din tara FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Proteste dupa decizia Senatului in cazul Oprea, in Bucuresti si in mai multe orase din tara FOTO VIDEO

Mii de oameni au anuntat pe Facebook ca vor iesi in strada, joi, dupa ora 18. 00, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Mitinguri de protest s-au anuntat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati. continuă pe Adevărul

Proteste dupa decizia Senatului in cazul Oprea, in Bucuresti si in mai multe orase din tara

Mii de oameni au anuntat pe Facebook ca vor iesi in strada, joi, dupa ora 18. 00, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Mitinguri de protest s-au anuntat in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati.

LIVETEXTTatal lui Bogdan Gigina a venit in mijlocul manifestantilor: Nu-i doresc lui Oprea sa treaca prin ce am trecut eu

In jur de 2. 000 de persoane au protestat in fata Palatului Parlamentului fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Manifestatii au venit cu pancarte pe care scrie Vrem dreptate!, Egalitate in fata legii, Demisia urgenta a cercetatilor penal si Parlament murdar, nu mai toleram nesimtirea voastra.

Protest fata de decizia Senatului in cazul lui Gabriel Oprea. Craiovenii au anuntat ca vor iesi in strada in aceasta seara

Protestul a fost initiat pe Facebook, iar craiovenii au anuntat ca vor iesi in aceasta eara in strada. Manifestarea fata de decizia Senatului in caul lui Gabriel Oprea va avea loc in Piata Mihai Viteazul, intre orele 18.

Mitinguri de protest fata de votul Senatului in cazul Oprea, anuntate in Bucuresti si in alte sapte mari orase

Mii de oameni si-au anuntat prezenta la mai multe mitinguri care ar urma sa aiba loc, joi, in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Iasi si Galati, in semn de protest fata de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Protest in fata Senatului dupa votul in cazul Oprea

Se anunta un protest in Capitala dupa votul din Senat prin care Gabriel Oprea a fost scapat de urmarirea penala. Anuntul a fost postat pe Facebook, iar cateva sute de persoane si-au anuntat deja.

Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport...

Oamenii protesteaza joi in fata Parlamentului fata de decizia Senatului in cazul lui Gabriel Oprea. Romanii sunt nemultumiti dupa ce Senatul a votat impotriva inceperii urmaririi.

Protest de amploare in Bucuresti fata de decizia parlamentarilor in cazul Oprea. Peste 4.000 de oameni au iesit in strada

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat joi, in fata Senatului, pentru a protesta impotriva votului privind urmarirea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea, transmite.

Protest de amploare in Bucuresti fata de decizia in cazul Oprea. Peste 4.000 de oameni, in strada. Multimea a spart cordonul de jandarmi

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat joi, in fata Senatului, pentru a protesta impotriva votului privind urmarirea penala in cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea, transmite.

Vicepresedintele Senatului: Votul in cazul Oprea nu poate fi reluat

Vicepresedintele Senatului, social-democratul Ioan Chelaru, a declarat joi, ca indiferent cine cere reluarea votului in cazul Oprea, acest lucru nu se poate intampla, sugerand ca singura.

Vointa senatorilor in cazul Oprea inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit

ACTUALIZARE 14:53 Votul senatorilor prin care a fost respinsa cererea procurorilor de incepere a urmaririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa inseamna ca actul de justitie nu mai poate fi infaptuit, a transmis astazi Directia Nationala Anticoruptie DNA), intr-un comunicat de presa. *ACTUALIZARE 11:33 Alina Gorghiu: Circul de ieri din Senat, inca un motiv pentru reforma parlamentara *ACTUALIZARE 08:23 Politistul Godina, despre votul senatorilor: imi e sila; e unul din momentele in care imi pare rau ca sunt politist *Iohannis, despre votul in cazul Oprea: Senatorii nu au inteles ca vinovatia sau nevinovatia nu e stabilita de Parlament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )