Libnet.ro
UNICEF

01:06

Proteste in fata Guvernului si Parlamentului! Cadrele medicale au iesit din nou in strada: Nu lasati SANATATEA sa moara!

Antena3 Antena3,
Proteste in fata Guvernului si Parlamentului! Cadrele medicale au iesit din nou in strada: Nu lasati SANATATEA sa moara!

Zeci de sindicalisti au protestat din nou in Piata Victoriei si au solicitat conditii de munca decente. in acelasi timp si federatia SANITAS a organizat un mars al tacerii in fata Palatului Parlamentului cerand respect pentru victimele sistemului sanitar romanesc. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Iasi: Jumatate din cadrele medicale nu vor vaccin anti-COVID. Care este motivul

Aproape jumatate din cadrele medicale din Iasi nu vor vaccin anti-COVID, reticenta acestora fiind pusa pe seama lipsei informatiilor, dar si pe seama efectelor adverse care ar putea sa apara in timp. De ce.

Protestul taranilor si tarancilor, astazi, in fata Guvernului. Cinci revendicari pe lista scurta

Aproximativ 100 de producatori agricoli din fermele de familie vor protesta astazi in fata Guvernului, semnaland ca in cazul lor nu s-au gasit solutii pentru a-si valorifica productia pentru acre au muncit o vara intreaga.

Cadrele medicale au sunat de 4 ori la 112 dupa izbucnirea focului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt

Serviciul de Telecomunicatii Speciale sustine ca sambata au fost primite patru apeluri la 112 pentru anuntarea incendiului de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.

Incendiul de la spitalul din Piatra Neamt: Procurorii au dispus expertize asupra aparaturii medicale ridicate din Sectia ATI

Procurorii Parchetului General au dispus realizarea unor expertize asupra aparaturii medicale ridicate din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pentru a verifica ipoteza izbucnirii incendiului din cauza functionarii defectuoase a aparatelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )