Libnet.ro
UNICEF

05:30

Protestele violente au continuat si duminica la Hong Kong

Hotnews Hotnews,
 Protestele violente au continuat si duminica la Hong Kong

Politia din Hong Kong a fost nevoita sa foloseasca pentru a doua zi la rand gaze lacrimogene in timpul manifestatiilor de duminica din acest teritoriu, scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Escaladare in Hong Kong: Politia a folosit, in premiera, tunuri cu apa

Politia din Hong Kong a folosit duminica tunuri cu apa impotriva unor protestatari, ceea ce reprezinta o premiera in fosta colonie britanica zguduita de aproape trei luni de manifestatii pro-democratie, relateaza AFP.

Gara dezbinarii - Arestarea unui cetatean din Hong Kong scoate din nou la lumina controversata impartire cu China a statiei pentru trenurile de mare viteza

Din septembrie 2018 trenurile chineze de mare viteza ajung la uriasa gara din Hong Kong, dar sunt probleme fiindca intr-o parte din super-gara se aplica legea mai dura de pe continent si multi spun ca este o incalcare a suveranitatii teritoriului Hong Kong care are statut special. De aproape trei luni sunt proteste pro-democratie in teritoriul unde China vrea sa-si creasca influenta, iar arestarea unui angajat al consulatului britanic din Hong Kong exact in partea de gara controlata de chinezi a pus gaz pe foc, scrie CNN.

VIDEO Noi violente intre politisti si protestatari in Hong Kong. Manifestatiile anti-Beijing s-au reluat cu un lant uman

Politia s-a confruntat sambata cu manifestantii prodemocratie care au ridicat o baricada in estul orasului Hong Kong, marcand finalul unei relative acalmii de zece zile in fosta colonie britanica, scrie AFP.

Imagini incredibile din Hong Kong de la unul dintre cele mai violente proteste de pana acum (FOTO, VIDEO)

Protestele din Hong Kong s-au reluat duminica, fiind unele dintre cele mai violente de pana acum. Adunity_89235 Adunity_89233 Au fost raportate si cazuri in care scutierii au fost bombardati.

Marile banci din Hong Kong condamna protestele violente

Societatile financiare dau reclame in ziare, prin care cer restabilirea ordinii in orasul-stat * Centrul financiar, in pragul primei recesiuni din ultimul deceniu Unele dintre cele mai mari banci din Hong Kong au publicat ieri reclame pe pagini intregi din ziare, solicitand pastrarea legii si a ordinii pe teritoriul chinez, respectiv condamnand violenta, in conditiile in care orasul-stat este afectat de 11 saptamani de manifestatii impotriva unui proiect de lege privind extradarea, anunta euronews. com.

Un roman stabilit in Hong Kong mi-a povestit cum este sa traiesti printre proteste si frica de China

Peste 300 de romani traiesc acum in Hong Kong, oras aflat in plina revolta anti-totalitara. Protestele din fosta colonie britanica au intrat in a unsprezecea saptamana si nu exista semne sa se opreasca prea curand, in ciuda amenintarilor din ce in ce mai directe ale autoritatilor chineze. in acest context foarte tulbure, am stat de vorba cu un roman stabilit de zece ani in Hong Kong care mi-a povestit cum este sa-ti duci viata intr-unul din cele mai fierbinti locuri de pe pamant.

Proteste violente in Hong Kong. Demonstrantii maresc lista cererilor adresate regimului comunist de la Beijing (FOTO, VIDEO)

Noi violente au izbucnit, sambata, intre fortele de ordine din Hong Kong si protestatarii ce se opun planurilor regimului comunist de la Beijing de a-si spori controlul asupra orasului, transmite B1 TV. Prin.

Sute de canale de YouTube, inchise deoarece raspandeau informatii false cu privire la protestele din Hong Kong

Joi, YouTube a anuntat ca a luat decizia de a inchide 210 canale care pareau sa fie parte a unei operatiuni de influentare coordonata, legata de protestele din Hong Kong.

Dupa Twitter si Facebook, Google ia pozitie impotriva dezinformarii cu privire la protestele din Hong Kong. Decizia companiei

Compania Google a anuntat inchidereaunui numar de 210 canale de Youtube care faceau parte dintr-o incercare coordonatade postare de informatii cu privire la protestele din Hong Kong, aflate inca.

Dupa Twitter si Facebook, Google ia pozitie impotriva dezinformarii cu privire la protestele din Hong Kong. Decizia companiei

Compania Google a anuntat inchidereaunui numar de 210 canale de Youtube care faceau parte dintr-o incercare coordonatade postare de informatii cu privire la protestele din Hong Kong, aflate inca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )