Libnet.ro
UNICEF

10:00

PSD si ACL, impotriva lui Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
PSD si ACL, impotriva lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca exista toate premisele ca legea privind reducerea CAS cu cinci procente sa fie readoptata fara modificari de Parlament. Acest lucru ar urma sa se intample in sesiunea extraordinara care incepe astazi, cand se va dezbate cererea de reexaminare a proiectului formulata de presedintele Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Avocatii lui Bercea Mondial cer din nou audierea presedintelui Traian Basescu

Avocatii lui Bercea Mondial cer din nou ca presedintele Traian Basescu sa fie audiat in dosarul de santaj in care este implicat fratele sau. Chiar daca procurorii DNA au respins o astfel de solicitare in.

ACL, despre reducerea CAS: Basescu ne acuza pe nedrept

ACL sustine ca presedintele Traian Basescu acuza pe nedrept PNL si PDL de comportament electoral, in vreme ce el isi pastoreste propriul partid in alegeri si ca este o dovada de si mai mare mare ipocrizie sa ataci singurul front ramas in calea PSD, conform unui comunicat al Aliantei, citat de Mediafax.

Traian Basescu: Romania, in recesiune, nu poate sa reduca CAS, nu exista resurse / PSD, PNL si PDL ii mint pe romani pentru a le lua voturile

Romania a intrat in recesiune, indiferent ce definitii ar utiliza dottore Victor Ponta, a declarat joi presedintele Traian Basescu, care a avertizat ca daca se aproba reducerea CAS cu trei puncte procentuale Romania va pierde acordul cu FMI si Uniunea Europeana si va intra in criza. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Traian Basescu: Romania e in recesiune. PSD, PNL si PDL vor baga tara in criza!

Traian Basescu a spus joi ca reducerea CAS nu face altceva decat sa accelereze intrarea in criza prin accentuarea masiva a deficitului la fondul pe pensii. In mod egal, PSD, PNL si PDL ii mint pe romani pentru a le lua voturile.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. De la ultima sa aparitie in spatiul public, a avut loc condamnarea lui Dan Voiculescu, dar si acuzatiile lansate de fiica sa, Elena Basescu, la adresa presedintelui PMP, Elena Udrea.

Presedintele Traian Basescu a discutat prin telefon cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden

Presedintele Traian Basescu a purtat o conversatie prin telefon cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden. Cei doi lideri au constatat cu preocupare ca orice interventie rusa in Ucraina ar fi o incalcare a.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18.00

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni. Urmariti declaratiile presedintelui in direct pe Antena 3. Stire in curs de actualizare.

Ecaterina Andronescu, la Dincolo de Stiri: Mi se pare indecent din partea lui Traian Basescu sa vorbeasca despre minciuna

Ecaterina Andronescu a comentat declaratia lui Traian Basescu potrivit careia liderii PSD, PDL si PNL sunt iresponsabili si mincinosi pentru ca sustin reducerea CAS in conditiile in care nu exista conditiile.

DECLARATII TRAIAN BASESCU, LA 18.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat de presa.

Traian Basescu a vorbit la telefon cu vicepresedintele american Joe Biden: Orice interventie rusa in Ucraina ar fi o incalcare a legislatiei internationale

Presedintele Traian Basescu a discutat telefonic, vineri, cu vicepresedintele american Joe Biden despre situatia din Ucraina. Potrivit unui comunicat de presa al Casei Albe, alte subiecte abordate au fost relatia bilaterala si viitorul summit NATO din Tara Galilor, programat in perioada 4-5 septembrie. In legatura cu criza ucraineana, Basescu si Biden si-au exprimat preocuparea ca orice incercare a Rusiei de a interveni in Ucraina sub paravanul oferirii de asistenta umanitara va fi considerata o incalcare a legislatiei internationale, precum si a suveranitatii si integritatii teritoriale ucrainene, se arata in comunicat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )