Libnet.ro
UNICEF

22:30

PSD Bucuresti a votat o rezolutie prin care solicita organizarea unui congres PSD in octombrie

B1 B1,
PSD Bucuresti a votat o rezolutie prin care solicita organizarea unui congres PSD in octombrie

PSD Bucuresti a votat o rezolutie prin care solicita organizarea unui nou congres in prima parte a lunii octombrie, informeaza Agerpres. Rezolutia a fost adoptata la propunerea lui Robert Negoita, noul. continuă pe B1

PSD Bucuresti a votat o rezolutie pentru organizarea unui congres al partidului in octombrie

Conferinta organizatiei PSD Bucuresti a votat, joi, o rezolutie privind organizarea unui congres al partidului in prima jumatate a lunii octombrie.

Robert Negoita, ales presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti: Partidul isi doreste curatarea societatii romanesti de acest cancer, acest putregai care este coruptia (VIDEO)

Primarul Sectorul 3, Robert Negoita, a fost ales, joi, presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, cu unanimitate de voturi, informeaza B1 TV. Robert Negoita mai este si presedinte executiv al PSD Bucuresti si.

Robert Negoita, ales presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti: Ne dorim curatarea societatii romanesti de acest putregai care este coruptia (VIDEO)

Primarul Sectorul 3, Robert Negoita, a fost ales, joi, presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, cu unanimitate de voturi, informeaza B1 TV. Robert Negoita mai este si presedinte executiv al PSD Bucuresti si.

SURSE Robert Negoita ii ia locul Ecaterinei Andronescu la sefia PSD Bucuresti. PSD il pregateste pentru Primaria Capitalei

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, un apropiat al liderului PSD Liviu Dragnea, este singurul candidat la sefia PSD Bucuresti, cea mai importanta filiala din tara, au declarat surse social-democrate. Actualul presedinte al PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, nu va mai candida pentru un nou mandat in fruntea organizatiei. Robert Negoita este varianta de rezerva a PSD pentru Primaria Capitalei la alegerile locale de anul viitor.

Robert Negoita, ales presedinte al organizatiei PSD Bucuresti

Conferinta Organizatiei PSD Bucuresti l-a ales, joi, in unanimitate, pe Robert Negoita in functia de presedinte al acestei filiale. Primarul Sectroului 3 a fost singurul candidat pentru conducerea PSD.

Robert Negoita, ales presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti

Primarul Sectorul 3, Robert Negoita, a fost ales, joi, presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, informeaza B1 TV. Robert Negoita mai este si presedinte executiv al PSD Bucuresti si vicepresedinte la nivel.

Robert Negoita a fost ales presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a fost ales in aceasta seara in unanimitate, presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, informeaza surse din presa.

Ecaterina Andronescu: Robert Negoita e potrivit sa continue proiectele PSD Bucuresti si sa duca organizatia mai departe

Ecaterina Andronescu, inca presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, il considera potrivit pe Robert Negoita, primarul Sectorului 3, pentru a ocupa aceasta functie si pentru a duce mai departe proiectele.

Organizatia PSD Bucuresti isi alege joi noua conducere

Organizatia PSD Bucuresti se va reuni joi la Palatul Parlamentului pentru a alege o noua conducere, singurul candidat inscris pana la acest moment fiind Robert Negoita, primarul Sectorului 3, informeaza.

PSD Bucuresti isi alege conducerea. Un singur candidat s-a inscris pana acum

Organizatia PSD Bucuresti se va reuni joi, la ora 18. 00, la Palatul Parlamentului, pentru a-si alege noua conducere, singurul candidat inscris oficial pana in acest moment fiind primarul Sectorului 3, Robert.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )