Libnet.ro
UNICEF

18:30

PSD ii va cere lui Elmar Brok sa demisioneze din functiile pe care le are in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
PSD ii va cere lui Elmar Brok sa demisioneze din functiile pe care le are in Parlamentul European

Grupul social-democratilor din Parlamentul European va cere demisia lui Elmar Brok, pentru declaratiile privind amprentarea imigrantilor romani. Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, spune ca grupul. continuă pe Antena3

Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. La ce ar ajuta amprentarea

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. Acesta sustine ca persoanele care vin in Germania cu scopul de a cere ajutoare.

Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati, potrivit surselor de presa.

Europarlamentarul Elmar Brok vrea repatrierea imigrantilor care fug de saracie.

Unii politicieni germani nu-i vor pe imigrantii saraci, in tara lor. Unul dintre acestia este eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a cancelarului Angela Merkel, care a propus vineri repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina. Imigrantii care vin in Germania ca sa acceseze ajutoare de somaj, ajutoare pentru familii si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )