Libnet.ro
UNICEF

19:30

Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Europarlamentarul Elmar Brok vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. La ce ar ajuta amprentarea

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. Acesta sustine ca persoanele care vin in Germania cu scopul de a cere ajutoare.

Europarlamentarul Elmar Brok vrea repatrierea imigrantilor care fug de saracie.

Unii politicieni germani nu-i vor pe imigrantii saraci, in tara lor. Unul dintre acestia este eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a cancelarului Angela Merkel, care a propus vineri repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina. Imigrantii care vin in Germania ca sa acceseze ajutoare de somaj, ajutoare pentru familii si .

Membru al Parlamentului European: Romanii care vin in Germania ar trebui sa fie amprentati

Presedintele comitetului pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok, vrea ca imigrantii romani sa fie amprentati. Acesta sustine ca persoanele care vin in Germania cu scopul de a cere ajutoare so.

Parlamentarii britanici i-au asteptat pe imigrantii romani pe aeroport, la sosirea in Anglia

Doi parlamentari conservatori i-au asteptat pe primii imigranti romani in Marea Britanie pe anul 2014 chiar la aeroport. Cei doi s-au asigurat astfel ca presa va fi acolo pentru a filma imigrantii care sosesc in Anglia, insa asteptarile le-au fost dezamagite si chiar ei au declarat ca n-au gasit nicio dovada de imbulzeala sau oameni care au dat navala sa cumpere bilete pentru a veni aici.

Merkel si SPD incearca sa calmeze o polemica privind imigrantii romani si bulgari

La trei zile de la deschiderea completa a pietei germane a muncii pentru romani si bulgari, cancelarul Angela Merkel si partenerul sau de coalitie social-democrat incearca sa calmeze o polemica declansata de catre conservatorii bavarezi cu privire la unele temeri pe tema imigratiei, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )